Boundary - középpontban a gravitáció

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 1.
  • Videó
Link másolása
Illetve annak hiánya. A Surgical Scalpels hamarosan érkező FPS-játékában ugyanis különböző műholdak és űrbázisok roncsai közt lebegve lőhetjük majd egymást szitává PC-n és PlayStation 4-en egyaránt.

Ami a játékmódokat illeti, lesznek Free For All-, Team Deathmatch-, Facility Capture- és Orbital Purge-meccsek is. A pályákat tekintve is bőven el leszünk látva változatos helyszínekkel; harcolhatunk majd egy űrbéli napelemfarmon, az űrben bolyongó múzeumban, hatalmas sebességgel száguldó űrszemét közt, és még egy Föld körüli pályán keringő üzemanyagtöltő-állomásra is ellátogathatunk.

A játékosok felszerelésében pedig a fegyverek mellett EVA (ami lényegében egy jetpack) is komoly szerepet kap majd, így a lőszerünk és életerőnk mellett az üzemanyagszintünket is folyamatosan figyelnünk kell.

A Boundary a tervek szerint elsőként PlayStation 4-en lesz elérhető, ezt a kiadást némi késéssel a PC-re szánt verzió követi majd. A játék pontos megjelenési dátumára, illetve az újabb gameplay felvételekre pedig a jövő hónapban esedékes Gamescom során érdemes számítani.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...