Kamu volt az Xbox 360-as Crysis

  • Írta: lewton6
  • 2007. január 17.
  • Hír
Link másolása
A Consumer Electronics Show megrendezése alatt röppent fel a hír, miszerint a sikervárományos Crysis egy butított változata X360-ra is meg fog jelenni.
A Consumer Electronics Show megrendezése alatt röppent fel a hír, miszerint a sikervárományos Crysis egy butított változata X360-ra is meg fog jelenni.


Régóta folytak a találgatások, vajh lesz-e konzolos változat? Végül hétfőn megjelent egy bejelentésnek látszó hír, s hirtelen minden tökéletesnek és szépnek látszott az X360-tulajok számára - sajnos a fejlesztők lehűtötték a kedélyeket.

A Crytek elnöke, Cevat Yerli, nevetve vetette el a légből kapott spekulációt. A Shacknews-nak adott nyilatkozata szerint sem ők, sem pedig külsős cég nem foglalkozik a játék portolásával, azonban elmondta, hogy nem tévesztik szem elől a játékgépeket: a jövőben nem kizárt egy-két CryTek-cím konzolokra. Viszont a hivatalos álláspont szerint a Crysis PC-exkluzív marad.
35.
35.
sasamester
Én most vettem X360-at és kellemeset csalódtam. Ha jobban belegondolok anyagilag jobban is kijövök mint egy pc-vel,mert nem kell mindig feljesztgetni,ok a játékok drágábbak,de még ígyis... mellesleg az élmény,hogy egyszer nem akad be egyik játék sem és ígyis szép :) pc-n sosem gondoltam volna h akár 1900x1200-as felbontásban játszhatok full élsimitás mellett,legalábbis most nem :) Mellesleg,manapság már nagyon sok minden nem exkluziv? pl crysisnál megnézte valaki mennyi játékot adtak el összesen ebben az évben?nézzetek utána,de elárulom nagyon keveset,főleg mivel kevés még mindig a pc-k száma,amin normálisan elindul,ez már egyik ok lenne a portolásra :) Ugyanez a helyzet a Metal Gear Solid 4-el,csak abból meg még mindig keveset adtak el...
34.
34.
ANTIpop
Madd Dogg-nak és a "többinek" akik a konzolt szidják. csak egy kicsi ész kell hozzá emberek és megértitek. mennyibe is kerül egy komplett számítógép amin elfutnak a legújabb játékok? neveket gondolom tudtok. na most képzeljétek el hogy én az xbox 360-al közel 5évig játszom úgy a legújabb játékokkal hogy nem kell újítanom. nektek mennyit is kell újítani 5év alatt? őszintén ha belegondoltok....szerintem nyugodtan leülhettek és elgondolkozhattok rajta hogy milyen butaságokat beszéltek a konzolokról? havi 500 a live-ért? :) nevetségesen jó ár,nincsennek köcsög csítes emberkék,vírusok és had ne soroljam. és végül beszélgessünk olyanról is hogy új játékok...kijött nektek a crysis? :) nekünk konzolosoknak évente legalább 20 exclusive játék jön ki,plussz a konzol exclusive játékok :) nektek meg kijön egy és a falhoz vágjátok magatokat hogy milyen menő a pc? nevettséges.
33.
33.
Madd Dogg
figy má. eredeti játék: ingyenes szerver. nektek meg Live. cumi. mióta kell Cod2-hö vagy Carbonho fizetni? nem csak online RPG-k léteznek, kikaptok 1etlen gamert. a másik a CS, de az már más tészta, azt klánokban nyomják. minden más komoly cula ingyenes. nektek meg havi 500, + eredeti game...... hűhhadeszopóka!
32.
32.
kanduhrka
Ez egy számítógépes oldal ami leginkább játékokról szól, ha ezt nem fogjátok fel akkor el lehet menni....

Unrad: nem ezen az oldalon élem az életem, se a számítógép nem az életem, csak szeretek ezzel-ezekkel foglalkozni. És ha az életemnek tartanám, akkor se ugathatna bele senki, mert a saját dolgom, hogy mit csinálok.
31.
31.
user1
Azt nem értem hogy az "xbox live" előfizetést miért hasonlítjátok egy mmo rpg -hez??? Semmi köze sincs a kettőnek egymáshoz, ezért nem is lehetnek egy árban.

Egyébként is úgy beszéltek az mmo -ról, mintha kötelező volna. Én nem játszom egyetlen ilyennel sem. Ráadásul ha akarnék is, lenne bőven akár ingyenes megoldás is.
30.
30.
Madd Dogg
tess. unrad megmondta. leszarom az udvariaskodást. ha nem bírjátok megérteni amit mondok, és csak a részleteket hámozgatjátok ki, úgy nem lehet véleményt alkotni(okostojásoknak: levonni a konzekvenciákat )egy emberről. ja, és ha megnézed az adatlapoim faszfej, van képem, amin az arcopm is látszik.
29.
29.
Unrad
kanduhrka: akkor miért ocsároljátok egymást? és te vegyél vissza, mert ha azt hiszed ez az élet, akkor te nagyon máshol élsz. azért mert egy majomgeci elkezdte a vitát, úgy fogjátok fel mintha kitört volna a 3. világháború. mert mindenki komolyan veszi ezt a szart! ez játék! és ezt sokan nem értik meg. ( és nem hozzád pofáztam! )
28.
28.
Ch4Bi HUN
jaja igaza van carbonnak ja és madd Dogg nem most reggeltem hanem már vagy 3 hónapja reggelve vagyok... Csak a nagyon durva beszolásokra amit nem tűrök el olyanokra szoktam beírkálni és nem azért mert vitatkozni akarok.....
27.
27.
Carbon
en azt mondom h ezt az egesz vitat be kene fejezni mert nem vezet sehova es ugy tunik egyikotok se tudja meggyozni a masikat. elvegre itt a hireket kell kommentalni nem vitakat fojtatni arrol h a PC vagy a konzol a jobb. de ha nektek ez az egesz lelki megnyugvast jelent akkor tessek, lehet folytatni.
26.
26.
Madd Dogg
amúgy is bazzeg, beregelsz, és máris oltogatod a népet? ......
25.
25.
Madd Dogg
nem bazzeg, te meg ne személyeskedj annyit, mert méga vcégén gyanús leszel, hogy nincs is értelmes gondolatofd az elhangzottakról. csak ezekl hülye kijelentések és kész. mindent eltúloztok. játékok miatt...................
24.
24.
Ch4Bi HUN
veguyeez neked csak annyi hogy nekem 55 centis orion tv-m van és kurvajó sima tv-n is a 360 ja meg a 1 év gold live előfizetés 14e akármelyik boltba kéz alól lehet már 8ért kapni(a Wow mennyibe is kerül?) neked meg Madd Dog annyit hogy itt az ember a játékokról beszél általába ezen az oldalon nincs is azzal baj hogy megdugtad a haverod húgát de miért ítélsz más embert meg hogy játékokban méri az életét? lehet hogy 4x annyi csaja volt mint neked vagy már aki fórumozik az impotens vagy mi XD Vagy nem jött össze valami kiscsaj és azért oltogatod a másikat vagy nem értelek......
23.
23.
Madd Dogg
életem legjobb döntése az volt, h. megdugtam az egyik haver húgát, kurvajó nő volt. elég lelkiszegény vagy, ha te játékban méred az életed.........
22.
22.
Madd Dogg
ez így van Carbon. tiszta dejavou, mint a Carbon Demó hírnél. ott is kirobbant ez, szervesen benne voltam, 240-ig ment a íhrkommentek száma, akkor regisztráltam.

Amúgy meg mit vagytok odáig? kit érdekel, hogy meik a jobb. én 160ért kaptam a gépemet 1 éve, most majd eladom 80-ért, teszek hozzá százat. hű de szaggatni fog.........

na ez már kibírja 2 évig, meert a mostani is viné, csak nem én raktam össze, és így nem olyan hangulatos. szóval 260-nál tartunk, és 3 éves lesz a gép. ti meg még csak egy szar HDTV-t vettetek. még +100 a konzol, ami nekem megint másfél, 2 év lesz. ez már 5év. :D és játékot még nem vettetek. nekem az is lesz.

szóval ki jár jól????

konzol: REST IN PEACE!



PC Rulez!
21.
21.
Carbon
FNorberto:"Remélem valaha nem lesz a gamerek közt megoszlás ---platform--- szerint.Bár ez soha nem fog bekövetkezni:("



jah, ezen jot nevettem mert pont az olyanok mint te csinalnak ilyen megkulombozteteseket. es nem en vok az aki itt a masikat leszolja azert mert nem konzolon gamel hanem PC-n ugyhogy itt te vagy az aki magat tobbnek tartja. nemveszitek eszre h itt mar MINDEN egyes hirnel ez a vita folyik mert mindig vki elkezdi?



ahogy kanduhrka, en is szeretek PCt javitgatni meg fejlesztgetni. a multheten raktam ossze egy PCt es bevallom nagyobb elvezetet nyujtott mint maga a hasznalata:D
20.
20.
kanduhrka
Unrad: én például szeretek ilyenekkel foglalkozni, javítgatni a gépet, fejlesztgetni. Hogy jön ide a pénzkeresés? MAjd ha vmi értelmeset be tudsz nyögni, akkor írj. Fölösleges beírásokkal nem kell tovább szítanod a hangulatot.

Még vmi: mindenkinek szíve-joga eldönteni mit csinál, mit szeret, úgyhogy lehet visszavenni az arcból, és 10x átgondolni azt amit írsz...
19.
19.
Dyer
végre, egy PC-exkluzív játék, őszinténszólva a tököm kivan a konzolokkal, nesztek :)
18.
18.
Unrad
Miért kell ezen a szaron veszekedni? Ennyi kocka van itt hogy csak apc-re meg a konzolokra gondoltok, szarjátok már le, ellől ti nemfogtok pénzt keresni ha csak ezzel foglalkoztok. Ez egy szórakozási forma, nem pedig életforma. Éljetek a valóságban, ne ebben a szarban.
17.
17.
kanduhrka
Egyébként most raktam össze gépet 180ezer forintért, amin hasítani fog a Crysis(ebből vonjuk le azt amit eladok a mostani gépemből) Marad egy 100ezres, amit részletre kifizetek havi 10rugóba. Ne felejdük sose, ha fejlesztünk a gépen, azt elfelejtitek megemlíteni, hogy a régit el lehet adni.



Xbox360?:100e ft normális vinyóval együtt. Plusz 200k a HDTV, ami nélkül szemcsés a játék, sőt... Én nem tudnék meglenni egér is bill nélkül, ez plusz 40-50e ft rá. Adjátok össze.



Igazából az zavar, hogy konzolra felületesek a játékok, ráadásul baromi drágák.
16.
16.
Utys
FNorberto: Nem tudom milyen jogon mondod meg a tuti frankót. Raádásul képtelen vagy kultúráltan fogalmazni. Egyébként úgy veszem nem igazán tudod megérteni, hogy nem, nem kell százezreket költeni a PC-re. Lehet, hogy nem fog HD felbontásban szaladni a gém full grafon, na és? Amíg te átlag tízezer és afeletti áron veszed a szuperjó játékaidat, amiből azért nincs olyan sok úgy kapásból X360-ra, addig én bőven elvagyok akár egy, vagy két éves játékokkal. Valahogy nem csak azt kéne látni, hogy: új új új új. Nem ez a minden.



Másik: miért kell azt mondani, hogy "konzolos", meg "pc-s". Olyan ez teljesen mint a rasszizmus. Nem veszitek észre magatokat? Ez most nem csak a "konzolosokra" vonatkozik.



Hírhez: valamilyen formában, úgy is lesz majd konzolra az új CryEngine2-vel gáma. X360 is megközelítheti a Crysis graf szintjét, de azért meg kell majd izzadnia a programozóknak. A PS3 meg egyenlőre agonizál.
15.
15.
user1
Ja, és ha valaki nem fullextrás pc -t vesz havonta monitorral, akkor akár hármat is vehet, plussz egy vga -t valamelyikbe. Tessék számolni kéremszépen. Komoly gépparkokat építünk mi pc -sek minden évben a havi fél millánkból....:)
14.
14.
user1
Ch4Bi HUN:

Havonta fél millióból mindíg vehetnék kettő azaz kettő vadonatúj gépet. Akkor egy év alatt összegyülne 24 darab számítógép, tehát akkor az álltalam említett két év alatt 48 darab. Tehát aki itt fél milliókat költ rá az bizony játszhat élsimítással 48 darab pc -n. Kinek is van ennyi?



"konzolosok fitogtatni akarnák ki mit kapott meg akkor jóval több konzolos cím lenne"



Ha lenne köztük olyan amelyik nélkül nem lehet élni, vennék egy konzol -t és kész. Dehát nincs. Ráadásul 1 db játékért egyébként is pénzkidobás konzol -t venni. A "nagy nevek" mint a gow nem hatnak meg. Az mgs4 -et agyondícsérik mindenhol, pedig meg sem jelent még, és ha jó is, akkor is csak egy. Mi van még itt? "devil may cry". Próbáltam. Ugrabugra kaszabolás egyfolytában. Ilyenek a konzolos játékok. Ami pedig multiplatform, arra megint nem kell konzol, mert arra jó a pc.



És had említsem meg hogy nem 800x600 -ban játszom, élsimítást pedig nem szoktam használni, mert szinte soha nem látszik az eredmény. (konzolon meg nem is nagyon létezik az élsimítás fogalma, és hdtv nélkül te vagy az aki kb 800x600 -as felbontásban játszol. Ja, hogy az még 200 000ft? Na igen. Egy monitor csupán töredéke ennek az összegnek)



"aki normális annak mindkettő van a háztartásba"



Mániákus játékost akartál írni? Bár, ami igaz az igaz. Ha valaki mindennel szeretne játszani, praktikusabb (és költségesebb) minden masinából beszerezni egyet. Ezt nem vitatom.



A halo2 -t sosem láttam, de az agyondícsért első rész pc -n nem volt nagy durranás. Sima szaladok és lövök játék, bár kétségtelen hogy ideig óráig szórakoztató tud lenni. A maga műfajában elég jó.



13.
13.
Ch4Bi HUN
user1: kész vagy te eléggé ember... nem kell havonta fél misit rákölteni a gépedre ha nem akarod élvezni a játékot csak mediumon meg 800 x 600 ba meg simitás nélkül... ja és ez a gow-os duma elég lejárt szöveg már megjelenés után egy héttel kinyomtam a gamét... ja és most megkaptátok meg az ilyen szövegek ezek kikészítenek komolyan ha most a konzolosok fitogtatni akarnák ki mit kapott meg akkor jóval több konzolos cím lenne.. a pc munkaeszköz a konzol játékra való... aki normális annak mindkettő van a háztartásba... Ja és a leglényegesebb akinek csak pc-je van ha kijön a halo2 akkor szerezzétek be mindenképp legjobb játék a világon! persze amíg nem jön a 3 :D
12.
12.
FNorberto
Belefáradtam hogy meg akarlak győzni titeket hogy ne a PC-be öljetek súlyos 100ezreket évente,hanem vegyetek egy 360 és legyetek boldogok 5évig.Mindegy,ha nem akarják egyesek a jót többet nem eröltetem.Pedig csak jót akartam.Fizzesétek a drága PC-t ha szeretnétek játszani.És szidjátok a konzolosokat hogy mien szarok vagyunk mert egy csomó jó játék konzol exlúzív.Le**arom.Remélem valaha nem lesz a gamerek közt megoszlás platform szerint.Bár ez soha nem fog bekövetkezni:(
11.
11.
FNorberto
hunlord:jól tudod,viszont a dx10 csak egy pár effectel tud többet mint a dx9.carbon:sztem pont annyi célod volt ezzel.user1:viszont ne feledd ahoz hogy minden új játék full-on fusson téleg kur*a sokat kell rá költeni.most azzal jönnél hogy nem kell mindent full-on nyomni,de konzollal csak azt lehet:Dde nem értem hogy jön ide,egy játék hírhez a pc többi lehetősége,sok szempontból jobb a PC de itt most a játékról és a árárol van szó,aki játszani szeretne és nem milliomos az vegyen egy next-gen konzolt.djdonci02:mér kapnánk vissza a gow-ot?:Dmindig is a mienk volt:Dviszont mielött még írnál hogy mien "értelmes" vok,értem a jóindulatú hozzászólást:Dés ahogy ismerem az ea stratégiáját ki fog jönni ez sok féle konzolra,vagy nem,majd el dől.ha nem jön ki lessz ott még sok-sok exlúzív és multiplatform játék,és mind a lehető legjobban fog futni:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...