Warframe - rengeteg újdonság a Tennoconról

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 7.
  • Letöltés
Link másolása
A Londonban megrendezett tegnapi Tennocon 2019-es bemutató során rengeteg újdonságról lebbentették fel a fátylat a Warframe-et illetően; új kiegészítők, új korszak, új ellenségek és persze új helyszínek várhatóak.

A műsor nyitányaként egy újabb Cinematric Intrót kaptunk a játékhoz Dan Trachtenberg rendezésében, akinek a neve több közt olyan alkotások kapcsán merül fel, mint a 10 Cloverfield, a Black Mirror egyes epizódjai, és a 2020-ban esedékes Uncharted-film.

A játék története a The New War című fejezettel fog folytatódni, melyhez egy trailert is kaptunk. A narratív központú újdonságra az új helyszín nélkül érkező Empyrean kiegészítő érkezése után számíthatunk, vagyis valamikor 2019 vége felé.

A Tennocon során még egy igazán egyedi hangulatú videó erejéig a The Duviri Paradox címmel érkező következő kiegészítőt is teaselték. A kiegészítő bemutatkozása egyébként tényleg egyedi lett, a trailer során egy olyan helyszínt csodálhatunk meg, ami merőben különbözik a már megszokottaktól.

A Nightwave Series 2-vel pedig a battle plass-rendszer is tele lesz majd újdonságokkal - például egy rózsaszín-arany színű karddal -, melyeknek az érkezésére ráadásul nem is kell várnunk, hiszen még a mai nap során elrajtolnak minden platformon.

Végül pedig egy extrémebb felhívásnak is helyet szorítottak a Digital Extremes munkatársai, mely során a játék egyik legnagyobb rajongóját ki fogják lőni az űrbe. Mármint a valódi űrbe, hogy ő lehessen a világ első űrnindzsája. Egészen konkrétan aki július 6-tól szeptember 31-ig bármelyik napon legalább egyszer belép a játékba, az esélyt kap arra, hogy elnyerje az űrutazásra szánt 250 ezer dolláros főnyereményt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...