PC-re költözik a Tetris Effect

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan PC-n is játszhatóvá válik az eredetileg PlayStation 4-re bemutatott Tetris Effect. A nagyszerű VR-kompatibilis játékot kizárólag az Epic Games Store-on keresztül szerezhetjük majd be.

Kiváló csemegének örülhetnek a nyári uborkaszezonban a PC-s játékosok, azok pedig különösen, akik Oculus Rifttel vagy HTC Vive-val is rendelkeznek otthon. Július 23-án PC-re is megjelenik a Tetris Effect, a játékot az Epic Games Store-ban vásárolhatjuk majd meg.

A Tetris Effectet eredetileg kizárólag PlayStation 4-re mutatták be, Tetsuya Mizuguchi - akit a Rez kapcsán ismerünk a legtöbben - Tetris-játéka számtalan díjat söpört be a tavalyi év során. A fejlesztők most PC-re is elhozzák ezt az élményt, méghozzá néhány extra grafikai funkcióval kiegészítve: a játék 4K-felbontásban, korlátlan framerate mellett és ultra-wide monitorokon is játszható lesz.

8.
8.
Ps fanboy
#7: Pontossabban a fragmentálódás is lehet a konkurálás egy eszköze.
1.
1.
cobrausa24
Ennek a hírnek nagyon örülök, mert az egyik kedvenc játékom a Tetris! :) Köszönjük a fejlesztőknek! (vagy akárkinek).
Amikor volt PS4 Pro-m, akkor a demójával is nagy örömmel játszottam és talán csak egy hétvégére volt kipróbálható, de akkor is olyan jó élmény volt és ez az Effect rész kifejezetten hangulatosra sikerült én úgy gondolom.
Mintha egy zenés játékkal játszana az ember egy kellemes háttérmozgással benne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...