Marvel’s Iron Man VR - tanuljunk meg repülni!

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 19.
  • Videó
Link másolása
Kulisszák mögötti kedvcsinálóval jelentkezett a République-ot is készítő Camouflaj csapatának legújabb játéka, a Marvel’s Iron Man VR. A friss kedvcsináló azt mutatja be, hogyan sikerült élethűvé tenni a repülést.

Valószínűleg mindenki szívesen belebújna Tony Stark valamelyik páncéljába, a Camouflaj pedig kapva kapott az alkalmon, hogy elhozza nekünk ezt az élményt. A Marvel’s Iron Man VR ugyanis pontosan az álmodat igyekszik majd valóra váltani, azaz te magad lehetsz Vasember.

A csapat ennek megfelelően rengeteg munkát ölt abba, hogy a PS VR szemüvegén keresztül is kellően hitelessé tegye a repülés érzetét, a harcot, egyáltalán azt, hogy elhiggyük magunkról, hogy a sisak felvétele után tényleg mi vagyunk Vasember. A játékban többek között ellenfelek rohamának kell ellenállnunk, vagy védett személyeket kell kísérgetnünk.

A Marvel’s Iron Man VR kizárólag PlayStation VR-ra jelenik meg, az irányításhoz pedig két PS Move kontrollerre lesz majd szükség. Pontos dátumunk még nincs, de a tervek szerint az év végén lesz esedékes a premier.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...