Marvel’s Iron Man VR

PlayStation 4

Kiadó: Sony Computer Entertainment, Fejlesztő: Sony Computer Entertainment
Repkedj úgy, mint Vasember.
Értékelés: Nincs még értékelve

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

New Game+ móddal bővült az Iron Man VR

Méretes frissítést kapott a Marvel's Iron Man VR, amely nem csak tartalmilag bővíti ki a játékot, de a töltési időket is jelentősen csökkenti, emellett több olyan javítást hoz magával, amelyek megkönnyítik a játékosok életét.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Brit toplista: másodikként rajtolt az Iron Man VR

Szép rajtot vett a múlt héten megjelent Marvel's Iron Man VR, ahhoz viszont nem teljesített elég jól, hogy legyűrje a The Last of Us folytatását, amely zsinórban harmadszor zsebelte be az aranyérmet.

Launch traileren a Marvel's Iron Man VR

Már csak kettőt kell aludnunk, és amennyiben rendelkezünk a Sony VR-eszközével, semmi akadálya sem lesz, hogy Vasember bőrébe bújhassunk. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a játék megkapta a maga launch trailerét.

Marvel's Iron Man VR - az igazi Vasember-élmény

Már csak napok vannak hátra a Marvel's Iron Man VR megjelenéséig, de még most sem késő, hogy jobban is megismerkedjünk az ambiciózus virtuális kalanddal. A helyszínekről, a játék hosszáról és Vasember képességeiről mesélünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jól időzített a nyár, a héten ugyanis nem sok videojátékos újdonság érkezik a boltok polcaira. A filmkedvelők azonban örülhetnek, hosszú kényszerszünetet követően újra lesznek filmpremierek!

Marvel's Iron Man VR - nézz be a színfalak mögé!

Majdnem kereken egy hónapig kell csak kibírnunk, és már izzíthatjuk is a PS VR-okat, hogy Tony Stark páncéljába bújhassunk a Marvel's Iron Man VR játékban - addig is a fejlesztők mesélnek egy kicsit a munkálatokról.

Iron Man VR - már a mai nap kipróbálhatjuk

Még a mai nap folyamán kipróbálható demóval jelentkezik a PlayStation Store-ban a Marvel's Iron Man VR, így mindenki, aki rendelkezik a Sony VR-eszközével, belekóstolhat, hogy milyen érzés milliárdos playboyként repkedni.

Júliusban jön a Marvel's Iron Man VR

A Marvel's Iron Man VR megjelenését még a The Last of Us: Part II-val együtt halasztották el, Vasember kalandja azonban egészen eddig nem kapott új premierdátumot. Most ezt is kipipálhatjuk.

The Last of Us: Part II - leállt a digitális előrendelés

Sem a The Last of Us: Part II, sem a Marvel's Iron Man VR nem elérhető jelenleg a PlayStation Store-ban, sőt a Sony a meglévő előrendeléseket is felmondja, a játékosok pénzét pedig visszafizeti.

Megint csúszik a The Last of Us: Part II

A Sony bejelentette, hogy a The Last of Us: Part II és a Marvel's Iron Man VR megjelenését is kénytelen elhalasztani a koronavírus-járvány okozta logisztikai problémák miatt. Nem is kaptunk új dátumokat egyelőre.

Az Iron Man VR is csúszik a megjelenéssel

Ilyen ez a vizsgaidőszak, tele van csúszásokkal és halasztásokkal… Ha valakinek nem okozott volna már elég tragédiát a Cyberpunk 2077 és a Marvel’s Avengers pár napja bejelentett csúszása, íme, még egy cím, ami késik.

Iron Man VR - februártól bárki Vasemberré válhat

Izgalmas bejelentésekkel telik a hétvége az Avengers-rajongók számára, a délelőtti Kamala Khannal kapcsolatos hírek után most a VR-os alkotás kapott egy új történeti előzetest és hozzá egy megjelenési dátumot.

Marvel’s Iron Man VR - tanuljunk meg repülni!

Kulisszák mögötti kedvcsinálóval jelentkezett a République-ot is készítő Camouflaj csapatának legújabb játéka, a Marvel’s Iron Man VR. A friss kedvcsináló azt mutatja be, hogyan sikerült élethűvé tenni a repülést.

A Marvel's Avengers is ott lesz a Comic-Conon

Nem csak a Marvel Studios, de a Marvel Games is képviselteti majd magát a hónap közepén esedékes San Diegó-i Comic-Conon, ahol az ígéretek szerint a Marvel' Avengers kapcsán is számíthatunk hírekre.

Marvel’s Iron Man VR - repkedj Vasemberként!

A Sony első State of Play eseménye alapvetően a mostanában eléggé hanyagolt PlayStation VR körül forgott. A VR-bejelentések sorát a République-ot készítő Camouflaj csapatának Vasember-játéka nyitotta.