Marvel’s Iron Man VR PlayStation

Repkedj úgy, mint Vasember.
1589311080

Júliusban jön a Marvel's Iron Man VR

A Marvel's Iron Man VR megjelenését még a The Last of Us: Part II-val együtt halasztották el, Vasember kalandja azonban egészen eddig nem kapott új premierdátumot. Most ezt is kipipálhatjuk.
1586253600

The Last of Us: Part II - leállt a digitális előrendelés

Sem a The Last of Us: Part II, sem a Marvel's Iron Man VR nem elérhető jelenleg a PlayStation Store-ban, sőt a Sony a meglévő előrendeléseket is felmondja, a játékosok pénzét pedig visszafizeti.
1585853820

Megint csúszik a The Last of Us: Part II

A Sony bejelentette, hogy a The Last of Us: Part II és a Marvel's Iron Man VR megjelenését is kénytelen elhalasztani a koronavírus-járvány okozta logisztikai problémák miatt. Nem is kaptunk új dátumokat egyelőre.
1579352400

Az Iron Man VR is csúszik a megjelenéssel

Ilyen ez a vizsgaidőszak, tele van csúszásokkal és halasztásokkal… Ha valakinek nem okozott volna már elég tragédiát a Cyberpunk 2077 és a Marvel’s Avengers pár napja bejelentett csúszása, íme, még egy cím, ami késik.
1570269600

Iron Man VR - februártól bárki Vasemberré válhat

Izgalmas bejelentésekkel telik a hétvége az Avengers-rajongók számára, a délelőtti Kamala Khannal kapcsolatos hírek után most a VR-os alkotás kapott egy új történeti előzetest és hozzá egy megjelenési dátumot.
1563541217

Marvel’s Iron Man VR - tanuljunk meg repülni!

Kulisszák mögötti kedvcsinálóval jelentkezett a République-ot is készítő Camouflaj csapatának legújabb játéka, a Marvel’s Iron Man VR. A friss kedvcsináló azt mutatja be, hogyan sikerült élethűvé tenni a repülést.
1562068800

A Marvel's Avengers is ott lesz a Comic-Conon

Nem csak a Marvel Studios, de a Marvel Games is képviselteti majd magát a hónap közepén esedékes San Diegó-i Comic-Conon, ahol az ígéretek szerint a Marvel' Avengers kapcsán is számíthatunk hírekre.
1553594445

Marvel’s Iron Man VR - repkedj Vasemberként!

A Sony első State of Play eseménye alapvetően a mostanában eléggé hanyagolt PlayStation VR körül forgott. A VR-bejelentések sorát a République-ot készítő Camouflaj csapatának Vasember-játéka nyitotta.