Apex Legends - egyedül is harcba szállhatunk majd

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 7.
  • Letöltés
Link másolása
A jövő héten kezdődő Iron Crown Collection esemény keretei között egyedül is próbára tehetjük majd magunkat az Apex Legends küzdelmeiben. A játékmód ennek megfelelően csak limitált ideig lesz elérhető.

Nagyjából az Apex Legends rajtja óta nyúzzák a rajongók a Respawn fejlesztőit, hogy egyedül is megmérethessék magukat a battle royale-játékban, a készítők pedig meghallgatták az imáikat: a jövő héten kezdődő Iron Crown Collection esemény keretei között, limitált ideig futó játékmódban mindenki a maga ura lehet.

Az esemény egészen pontosan augusztus 13. és augusztus 27. között fut majd, és bár a szólómód ezután búcsúzik, ha sikeres lesz, talán később is visszahozza a Respawn. A készítők egy rövid teasert is kiadtak az új mókához, ez alapján új kozmetikai cuccok is érkeznek az eventtel.

2.
2.
sanyikatarzan
#1: Hogyne. Ezen az alapon vedd már ki a fifából a játékosokat és legyen 1v1, aztán meglátjuk mennyire jó játék.. istenem.
1.
1.
Dízel
Jo huzas volt ez a 3 team playeres dolog, mivel egyedul nem tudtal nyerni, ezert be kellett hivni pluszba a haverokat. Igy noveltek a jatekosbazist. Most majd kiderul ki mennyire jo. Szar game, de tamogatom az egy jatekos modot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...