GC 2019: Tartalmas lesz az Inside Xbox

Jövő héten elrajtol az év legnagyobb játékos rendezvénye, a kölni Gamescom, ahol a Microsoft ismét az Inside Xbox keretein belül mutatja be a főbb újdonságait. Van is egy előzetesünk, ami felvezeti, mi mindenre számíthatunk.

Jövő héten három "konferenciát" is tartanak majd Kölnben. Egyrészt ott lesz Geoff Keighley-féle Opening Night Live Conference, ami este 8 órakor veszi kezdetét. Az ígéretek szerint több mint 15 bemutatóra számíthatunk, köztük a Death Stranding új kedvcsinálójára is. Szintén jövő héten hétfőn tart bemutatót a Google, ahol a Nintendo Directhez hasonló módon kap figyelmet a Stadia. Ez az előadás este 7 órakor kezdődik.

A két fenti eseményt pedig megelőzi majd az Inside Xbox, ami 17 órakor rajtol el, és a Gears 5 hordamódja mellett komoly figyelmet kap benne a Ghost Recon: Breakpoint multiplayer módja, a Destiny 2: Shadowkeep, a Wasteland 3, az Empire of Sin, a Greedfall, a The Surge 2, a Vigor, a Metro Exodus és a Blair Witch is. Mellettük szó esik még az Xbox Game Pass jövőjéről, a visszatérő X0-rendezvényről, amit idén Londonban tartanak meg, illetve friss információkat kapunk új kiegészítőkről és sok egyéb másról is.

Az eseményeket a Microsoft különböző csatornáin lehet majd követni, mind például a Mixeren, a Twitchen és a YouTube-on.

14 komment - szólj hozzá!