GC 2019: Friss előzetesen a Gyűrűk Ura-kártyajáték

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Eredetileg a hónap elején kellett volna megjelennie a The Lord of the Rings: Adventure Card Game-nek, de a fejlesztők kicsit eltolták a premiert, így most belefért, hogy kapjunk egy olyan videót, ami összefoglalja a fontos tudnivalókat.

A The Lord of the Rings: Adventure Card Game-ben nem a PvP-alapú küzdelmeken, hanem az akár kooperatív módban is játszható kampányon lesz a hangsúly, ahol a Gyűrűk Ura világának jól ismert szereplőiből és karaktertereiből kell olyan paklikat gyűjtögetnünk, amivel felvehetjük a harcot Szaruon seregeivel szemben.

 A játék Bilbo hazatértétől veszi fel a történet fonalát, és Frodo útnak indulásáig kísérhetjük figyelemmel az eseményeket olyan legendás helyszínek érintésével, mint Völgyzugoly vagy a Ködhegység.

A Középföldén játszódó The Lord of the Rings: Adventure Card Game augusztus 29-én lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen egyaránt.

2.
2.
user101
Miért van az, hogy az összes karakter olyan, mintha valami "zs" kategóriás kifestő-könyvből lenne kimásolva ? Nem adták a színészek az arcukat hozzá vagy mi a jó ég történt itt ? Ez olyan illúzióromboló! :(
1.
1.
Bauff
Gyenge! Egy újabb copy csak más köntösben. Kitalálhatnának már valami egyedit, mer a kártyajátékok az egyik legjobb stílus =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...