GC 2019: Megérkezett Erica

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Erica című PlayStation 4-exkluzív még két évvel ezelőtt mutatkozott be, azóta viszont semmit nem hallottunk a játékról. Nos, a fejlesztők gőzerővel dolgoztak rajta, és a minap el is rajtolt az alkotás.

Az Erica egy FMV-alapú kalandjáték, ahol a Telltale alkotásaihoz hasonlóan a döntéseink alakítják az eseményeket, természetesen több különböző befejezés mellett. A thrillerben a címszereplő Eric az édesapja halálának rejtélyét szeretné felderíteni, ebben leszünk mi a segítségére.

Az Erica két évvel ezelőtt mutatkozott be, akkor még PlayLink-játékként. Habár az anyaghoz elérhető egy mobilos alkalmazás, ez alapvetően csak tippeket ad a végigjátszáshoz, a cím tökéletesen játszható önmagában is. Tíz dollárért vásárolható meg a PlayStation Store-ban, csekkoljátok a fenti launch trailert!

5.
5.
#1: A mai napig ott van a polcomon a nyolc (vagy hét) lemez, hatalmas játék volt!

"Poor old Carno did not know what to do with the death of his wife". :)

Mai napig emlékszem, milyen jó keblei voltak a főhős csajnak. Nagyon para volt az a játék, és baromi jó zenéje volt. Este a sötétben nem mertem játszani vele, annyira fostam.

Amúgy tessék:

https://www.youtube.com/watch?v=oAXC-MwfpHA

4.
4.
IcePyke
,,Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szívassa ki!" XD
3.
3.
Haha, ez egy multimédia kori PC stílus. A fejlődés másfelé indult el a lemezes korszak robbanása után, de akkoriban még az is kunszt volt, hogy zenét, vagy élvezhető minőségű (mai mércével vállalhatatlan) videót játszott le a gép csak úgy.

Akkoriban készültek a videókból álló játékok. Pl a Rebel Assault 2-t szerettük a barátaimmal. Az rendes színészes volt, de bejött. De voltak olyan "videó-játékok" is, amik rendereltek voltak. De ez sosem jutott tovább akkoriban az állóképeket összekötő fmv moccanatoknál, rotty kockásra tömörítve - kivitelezve valahol a 320 és a vga között. Meg az összvér fmv játékok, mint a Wing commander, ami egy fullos produkció volt. Nem az a zöld hátteres még, mint ma a vasember filmek, de akkoriban ezek a maszkos-trükkös-sminkes-megoldott dolgok voltak a csúcs.

Meg egy ilyen 4 CD-s játékot nem tudtál lemásolni 10 floppy-ra sem.
1.
1.
gorbesz
FMV, beszaras hogy ma is van. Hogy sokmillio evvel ezelott en mennyire fostam a phantasmagoriatol, vissza is kuldettek velem a boltba :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...