GC 2019: 21 percnyi lopakodás a Desperados III-ban

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Azoknak, akik szeretik a western és a taktikai játékokat, nyilván nem kell bemutatni a legendás Desperados-franchise-t, mely hamarosan újabb epizóddal bővül. Ezúttal az újonnan bemutatott karakterről érkeztek meg az első gameplay felvételek.

A Shadow Tactics fejlesztőinek legújabb játékából alig egy hete mutatkozott be a voodoo és az elterelés nagymestere, Isabelle Morau, aki az eddigiek alapján Jonh Cooper bandájának egyik legérdekesebb karakterének tűnik. A Gamescomnak hála ezúttal konkrét gameplay felvételt is kaptak a széria rajongói, melyen az elméket megszálló voodoo-mágia mellett Stella, vagyis Isabelle macskája is kulcsszerepet játszik a rosszfiúk kiiktatásában. Az igazi fanoknak egyébként rögtön beugorhat az eredeti Desperados Mia Yung karaktere is, aki Mr. Leone nevű majmával bárkit képes volt kelepcébe csalni.

A Desperados III PC-re (Steamen), PlayStation 4-re és Xbox One-ra várható az idei év során.

3.
3.
ABorealis27
Le kellene ülni egy fejlesztőnek az ign-nel egy rövid, kommentált gameplay erejéig, hátha kinyögi a megjelenési dátumot a végéig, mint tegnap a Blasphemous esetében :D. Csak pilláztam a videó végén, amikor mondta a dev, hogy szeptember tizedikén rajtolnak (sűrűbb hetet nem is tudtak volna választani...).
Baromi jó lesz a Desperados 3, nekem bejönnek az újítások/változások a Shadow Tactics-hoz képest.
2.
2.
crytek
Mi lett a világgal...nem is értem ebből miért nem csináltak only multi fost....
1.
1.
Gorrister
Ezt már nem nézem meg mert nem akarom elspoilerezni magamnak a játékot, meg amúgy is már a Shadow Tactics meggyőzött, hogy ez kelleni fog nekem, de egy megjelenési dátumot igazán mondhatnának már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...