GC 2019: Darksiders Genesis - darálnak a lovasok

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Az apokalipszis lovasai ezúttal egy felülnézetes hack'n'slash mellékágban igyekszik egyensúlyt teremteni a világban. Az eddig látottak alapján az Airship Syndicate fejlesztette mellékszál komoly kihívója lehet a Diablo-sorozatnak.

Más vizekre evez a Darksiders-sorozat, legalábbis ami a stílust illeti, igaz, azért nagyon távolra nem merészkedik a THQ Nordic a Darksiders Genesisszel. A mellékág ugyanis a Diablo-sorozat hazai terepén próbál szerencsét, és a látottak alapján nem is esélytelenül.

Az apokalipszis lovasainak ezúttal Luciferrel gyűlik majd meg a baja. A játékban ugyan Strife-on lesz a hangsúly, de lehetőségünk lesz Wart is irányítani, és akár váltogathatunk is közöttük. Mindegyikük egyedi képességek birtokosa, így mindig más és más helyzetben tudjuk kicsikarni belőlük a maximumot.

A Darksiders Genesis valamikor idén ősszel jelenik meg, méghozzá Nintendo Switch, PC, Xbox One, PS4 és Google Stadia platformokra.

6.
6.
Darksiders84
#5: Nem kell remélni mert ez tuti de erről már csak jövőre tudunk meg valamit szerintem. Én úgy vagyok mindegy mikor jön csak legyen boldogan kivárva megveszem megjelenéskor akár Ps5-re is.
5.
5.
kastorhun
Nagyon remélem hogy a háttérben már készülőben van egy Darksiders 4.
4.
4.
3.
3.
Őrnagy
#2: Hát, ha Diablo-klón, akkor de.
2.
2.
Darksiders84
Nekem kimaradt a Diablo de ezt már egyre jobban várom. Remélem lesznek valamilyen logikai részek is vagy legalább továbbjutási nehézségek ami nem csak ügyességi repkedésből ugrálgatásokkal + ezer ellenfél leszedéséből fog majd minket elvarázsolni.
1.
1.
darksiders19873
Most már jöhetne egy megjelenési dátum is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...