Darksiders Genesis

PC, Mobil, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: THQ Nordic, Fejlesztő: THQ Nordic
Diablo-szerű kitérővel jelentkezik a Darksiders-sorozat.
Értékelés: Nincs még értékelve

Decemberben jelenik meg a Darksiders Genesis

Strife a pokol bugyraiban sem esik kétségbe, így meglehetősen magabiztosan alázza az infernó lényeit, miközben tudja, hogy azért nincs egyedül, és számíthat War segítségére is.

Darksiders Genesis - War szétcsap a démonok közt

A THQ Nordic egy újabb előzetessel vezeti fel a Darksiders Genesist. A középpontban ezúttal a legifjabb lovas, War áll, aki még nem is sejti, hogy a jövőbeli tettei milyen hatással lesznek a világ egyensúlyára.

GC 2019: Darksiders Genesis - darálnak a lovasok

Az apokalipszis lovasai ezúttal egy felülnézetes hack'n'slash mellékágban igyekszik egyensúlyt teremteni a világban. Az eddig látottak alapján az Airship Syndicate fejlesztette mellékszál komoly kihívója lehet a Diablo-sorozatnak.
  • Írta: Shifty
  • 6 komment

GC 2019: Darksiders Genesis - rettegj, Diablo!

Nagyon látványos és tartalmas játékmenet-előzetessel jelentkezett a Diablo-sorozat kihívójának is tekinthető Darksiders Genesis, amelyben ismét az apokalipszis lovasaival indulunk harcba. Kaszabolásból nem lesz hiány.
  • Írta: Shifty
  • 4 komment

Darksiders Genesis - társasjáték a gyűjtői pakkban

A THQ Nordic és az Airship Sydicate csapata igencsak odateszi magát a játék gyűjtői verzióit illetően; a szokásos sallangok mellé egy Strife-figurát, és akár egy komplett, minikkel teletömött társasjátékot is bezsebelhetünk.

E3 2019: Közel félóra a Darksiders Genesisszel

Az Xbox Live Fr jóvoltából megleshetjük a Darksiders-sorozat mellékágának szánt Genesis teljes E3-as demóját, ami nagykanállal adagolt kóstolót ad a Diablo- és Torchlight-szerű játékmenetből.

E3 2019: Diablo-szerű ARPG lesz az új Darksiders

Itt a második nap, amikor a THQ Nordic bemutat egy új játékot. Ez nem más lett, mint a korábban már pletykált Darksiders Genesis, ami egy éles váltással a Diablo nyomdokaiba szeretne majd lépni.