11 perc akció a Bleeding Edge társaságában

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Noha nehéz megemészteni, hogy a Ninja Theory legújabb játéka egy kizárólag multiplayerre építő cím lesz, a legújabb felvételeken a fluid játékmenettel és a rengeteg karakterrel kezd ígéretesnek tűnni a dolog.

A Gamescomról származó demóban Gizmo és az ő szivárványos lebegődeszkája, valamint Mini Mech szuperképessége játssza a főszerepet. Habár hőseink ezek segítségével remekül tudják támogatni a csapatukat, az 1v1-es felállású összecsapásokban rendszerint alulmaradnak. Éppen ezért rendkívüli fontossággal bír majd a 4v4-es küzdelmek során a csapatszintű taktika, a játékosoknak óramű pontossággal kell összehangolni a támadásaikat, ha felül akarnak kerekedni az ellenséges csapaton.

A Bleeding Edge megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, a támogatott platformok közt viszont biztosan ott lesz a PC és az Xbox One.

2.
2.
PaprikaJancsi
Nekem nagyon tetszik, viszont arról nem tud valaki valamit, hogy jön-e gamepass-ba? Mert akkor játékosbázis terén sokkal hosszabb élettartamot jósolnék neki.
1.
1.
kastorhun
Van olyan érzésem hogy ez a játék eléggé bukni fog, remélhetőleg ezután végre csinálnak megint egy egyedi Single player játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...