Crying Suns - érkezik a rogue-lite űropera

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Faster Than Light inspirálta sztori-orientált alkotás a sikeres Kickstarter-kampánya után végre valósággá válik - olyannyira, hogy már meg is érkezett a hivatalos megjelenési dátuma.

A Galaktikus Birodalom összeomlott, az emberiség utolsó reménye minden idők legnagyobb hadvezérének, Ellys Idaho admirálisnak az egyik klónja, akinek a játék során a bőrébe bújhatunk. A klón Kalibanban tér magához, az utolsó működő Omniban, vagyis egy olyan istenszerű masinában, melynek működtetésével lehetőséget kapunk arra, hogy kinyomozzuk, miért omlott össze az egész galaxist behálózó birodalmunk.

A Crying Suns szeptember 19-től 21 eurós áron lesz elérhető a Steamen, ahonnan a nemrég frissített demót is le tudjuk tölteni.

6.
6.
user101
#5: Darkest Dungeon nagyon jó, ha nem nézted, vess egy pillantást a Darkwoodra is ! Isaac-tól meg nekem is feláll a hátamon a szőr ( nem jó értelemben... ).
5.
5.
B-Shaggy
#4: Spelunky elképesztően jó buli, videók alapján nem jön át, de eddig 3-4 embernek megmutattam és ők is függővé váltak. Darkest Dungeon, Dungeon of the Endless még amit nagyon tudok ajánlani. Máshol mindenki a Binding of Isaac-et ajánlja de engem azzal ki lehet űzni a világból.
4.
4.
Ganzer
#2: A Gungeon engem is berántott, switchen van kb 70 órám benne, ezen kívűl nem szoktam játszani ezzel a műfajjal.
3.
3.
user101
Akárki akármit is mond, ma az indie szektor sokkal több játszható, érdekes dolgot produkál, mint a mainstream... Van sok szemét is, ez tény, ezt nem vitatom, de sokkal inkább játszom mostanság indie cuccokkal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...