Ghost Recon: Breakpoint - mit ígér a béta?

Holnap veszi kezdetét a Ghost Recon: Breakpoint bétatesztelése, a Ubisoft pedig megosztotta velünk, hogy mire számíthatunk a korai verziótól. Emellett a premier utáni első év tartalmairól is elárult ezt-azt a kiadó.

Szeptember 5-én veszi kezdetét a Ghost Recon: Breakpoint bétatesztelése, a próbakör pedig egészen szeptember 8-ig tart majd. A korai verzió PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhető majd, az előrendelőkön és a frissen rajtolt Uplay+ szolgáltatás előfizetőin túl a korábbi technikai tesztek résztvevői játszhatnak majd vele, továbbá az alábbi oldalon regisztrálók közül is bejuthatnak majd páran a tesztelésre.

A bétatesztelők Auroa szigetének több régióját is felfedezhetik majd, emellett számos küldetést teljesíthetnek egyedül vagy akár kooperatív módban is. Ami a missziókat illeti: két sztoriküldést, a játék világát alaposabban is bemutató mellékküldetéseket, továbbá különböző frakcióküldetéseket kapunk, ez utóbbiakból naponta nyolc új érkezik majd. Az úgynevezett Drone Area keretében változatos méretű drónokkal kell szembenéznünk.

A Ubisoft emellett a megjelenés után esedékes tartalmakról is szót ejtett, egyelőre a premier utáni egy évre vázolta fel a terveit. Az első évadot az Operation Greenstone tartalmai nyitják, utána négyhavonta érkeznek az új epizódok, amiből gyors matekkal kihozható, hogy összesen három nagyobb csomagra számíthatunk. Ezek új sztori- és frakcióküldetéseket, endgame-tartalmakat (köztük raideket), kasztokat (elsőként a hackelésben jártas Engineer érkezik), élőeseményeket és PvP-frissítéseket hoznak magukkal.

A Ghost Recon: Breakpoint október 4-én jelenik meg, a bétatesztről szóló beszámolónkat a hétvégét követően olvashatjátok, a legutóbbi élőszereplős trailert pedig itt nézhetitek vissza.

1 komment - szólj hozzá!