Máshogy adagolják ezentúl a Switch Online játékait

Szembemegy az eddigi szokásokkal a Nintendo, a kiotóiak ugyanis a jövőben nem havonta, hanem rendszertelen időközönként bővítik majd új címekkel a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó játékkatalógust.

Sok-sok várakozás után a Nintendo a legutóbbi Direct keretei között jelentette be, hogy a jövőben a SNES-játékok is bekerülnek a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó játékkatalógusba. Üröm az örömben, hogy a Nintendo egyúttal csavart az ütemezésén: a jövőben nem havonta, hanem rendszertelen időközönként bővíti ezt a felhozatalt.

Ahogy a többi konzolgyártó, a Nintendo is a havi ütemezést követte eddig, minden hónapban 2-4 új cím került a Switch Online katalógusának kínálatába. A jövőben ez változik, így aki a kiszámítható megjelenések híve, biztosan csalódni fog - mi csak abban reménykedünk, hogy nemcsak szellős, de sűrűbb időszakok is várhatóak az új megjelenések terén!

A Nintendo egyébként eredetileg a japán weboldalán írt erről, később azonban az ausztrál a Vooksnak a cég nyugati szárnya is megerősítette a híreket.

15 komment - szólj hozzá!