TGS 2019: Death Stranding - íme, Sam szobája

Egy 30 perces vadonatúj gameplay videó látott napvilágot a Tokyo Games Show tegnapi bemutatói során, melyen Kojima maga mutatta be a játék egészen furcsa testreszabhatósági lehetőségeit.

Úgy tűnik, hogy az idei TGS során elhalmoznak minket Death Stranding-infókkal; pár napja rengeteg részletet és egy háromnegyed órás játékmeneti videót kaptunk, melyet most egy újabb felvétel követ. Igaz, ezúttal ahelyett, hogy mindenfelé mászkálnánk a játék világában, többnyire csak Sam Bridges szobájában ücsörgünk. A szobában, mely rengeteg bizarr lehetőséget rejt.

Ez ugyanis az a hely, ahol Sam rendbe kapja magát, kimehet a mosdóba, megmoshatja az arcát, megigazíthatja a haját, és hasonlók. A szobát teljes mértékben át tudjuk majd alakítani az ízlésünknek megfelelően, mint ahogyan a ruhásszekrény tartalmát is.

A videó egyik vicces pontja 2:25-nél látható, amikor főszereplőnk csak várakozik az ágyon, miközben a játékos a kamerát szabadon mozgathatja, és még zoomolhat is vele, amire karakterünk egyedi mozdulatokkal reagál. Ha például az ágyékára közelítünk, akkor dühös lesz, és zavartan eltakarja magát.

7 komment - szólj hozzá!