Steam - ideje látni a nagyobb képet!

Legalábbis a saját könyvtárunkban. Nyílt bétafázisba lépett a Steam legújabb frissítése, amivel végre egy új, interaktívabb és informatívabb arculatot kap a mostanra már igazán elavulttá vált könyvtár felület.

Az új könyvtár számtalan szűrési és rendezési opcióval rendelkezik majd, és listába rendezi a legutóbb elindított játékokat. Minden egyes megvásárolt alkotáshoz külön oldalt készít, ahol nem csak a legújabb frissítésekről és hamarosan érkező újdonságokról, kiegészítőkről olvashatunk, hanem a személyes statisztikánkat is böngészhetjük. Ráadásul az egész egy jóval letisztultabb és modernebb külsőt kap, szóval érdemes lehet kipróbálni mindenki számára.

A frissítés telepítéséhez nincs is másra szükségünk, mint a Steam bétakliensének a telepítésére, amit a Steam menüpontban a beállítások fülecskénél a bétarészvétel opció megváltoztatásával tudunk megtenni. Arról egyelőre nincs információ, hogy az újítások mikor érkeznek a Steam aktuális verziójához, de feltehetően már nem kell rá sokat várni. A frissítésről az alábbi linken tekinthetitek meg a hivatalos tájékoztatót.

5 komment - szólj hozzá!