Novemberben új Terminátor-játékot kapunk

Alaposan megtolták a Terminátor-sorozat videojátékos jelenlétét az elmúlt hónapokban, ami nem meglepő, hiszen már a nyakunkon a következő film. A cameókat egy önálló Terminátor-játék koronázza meg.

Alaposan betárazott videojátékos megjelenésekből a Terminator-franchise, aminek az az apropója, hogy október 31-én kerül mozikba az új rész. A Gears 5 mellett a Mortal Kombat 11-ben és a Ghost Recon: Breakpointban is tiszteletét teszi a sorozat, minderre pedig egy vadonatúj Terminator-játék teszi majd fel a koronát.

Az már más kérdés, hogy a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő Terminator: Resistance mögött a Reef Entertainment-Teyon párosa áll, akik a 2014-es, nem túl jól sikerült Rambo-játékkal írták be magukat a történelembe. (Vagy legalábbis valahová biztosan beírták magukat vele.) Az adaptáció november 15-én jelenik meg, és egy single player FPS lesz, ami a Terminator és a Terminator 2 eseményeit és karaktereit veszi alapul.

A játék főszereplője az ellenállás egyik közlegénye, Jacob Rivers lesz, aki 31 évvel az Ítélet Napját követően harcol a posztapokaliptikus Los Angelesben, amikor kiderül, hogy a Skynet őt is kinézte likvidálásra.

42 komment - szólj hozzá!