Resident Evil: Project Resistance - lesz kampány is

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
A kifejezetten online összecsapásokra kihegyezett új Resident Evil-játékban, a Project Resistance-ben az aszimmetrikus többjátékos mód mellett természetesen helyet kap majd egy történetközpontú sztorimód is.

A nemrég bejelentett új Resident Evil-játék, a Project Resistance kapcsán adott interjút PlayStation Blognak a játék producere, Masachika Kawata, aki a kérdezz-felelek során megosztott egy eddig jól titkolt, de nagyon fontos részletet is.

A Project Resistance bejelentésekor ugyanis az aszimmetrikus többszereplős összecsapások kapták a hangsúlyt, de mint az interjúból kiderült, természetesen kap a játék egy sztorimódot is, ami ráadásul offline lesz, és ami sok új infóval egészíti majd ki a Resident Evil eddig ismert lore-ját.

A beszélgetésből emellett arra is fény derült, hogy nem Mastermind lesz az egyetlen főgonosz, aki majd borsot akar törni a négy túlélő orra alá. Valószínűleg későbbi frissítések formájában különböző képességű nehézfiúk csatlakoznak majd a játékhoz. De Kawata szerint bármennyire is tűnnek majd rémisztőnek a főgonoszok, egy jól összeszokott csapat, akik nemcsak a helyszínt, de a képességeiket is kiválóan ismerik, könnyedén felülkerekednek majd a velük szembejövő veszedelmekkel.

A Project Resistance PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik. Ha az elsők között szeretnétek kipróbálni a játékot, akkor jelentkezzetek az októberben induló zárt bétára!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...