Bemutatkozott az Arise: A Simple Story

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A játékok fejlesztése mellett kiadói teendőket is ellát a lengyel Techland. Az ő gondozásukba került az Arise: A Simple Story című játék is, ami valamikor decemberben jelenik majd meg.

Az Arise: A Simple Storyban egy korosodó férfit alakítunk majd, aki rengeteg mindent megtapasztalt már. A történet ennek megfelelően tele lesz örömmel, szeretettel és persze csalódással és veszteséggel is. A spanyol Piccolo csapatának legújabb játéka egy olyan feladványokkal tarkított puzzle-kaland lesz, ahol főhősünk élettapasztalata formálja majd a tájakat.

Így járhatunk majd egyszerre meseszerűen csodálatos és zord, embert próbáló szakaszokon, hogy aztán a legvégén elérjük a hegy tetején villogó titokzatos fényforrást. Érzelmi hullámvasút lesz majd a kaland, amiben érzelmeink változásai markánsan hatással lesznek a narratívára is, ahogy az idő manipulálása is szerephez jut majd.

Az Arise egyik fő motívuma így éppen az, hogy fogalmunk sincs, mi következik, mindig meglepetések érnek majd minket.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg december 3-án.

6.
6.
KopyAti
#4: Nem volt az unalmas! ;)
5.
5.
user101
Nekem ezzel a "játékstílussal" csak annyi bajom van, hogy a többségük egy ku*va nagy blöffre épül. Előadja, hogy micsoda misztikum, micsoda hihetetlen..... nagy semmi. :(
Ezt sajnos tévében és játékban is napi szinten tapasztaljuk, amikor nincs is semmi koncepció a "termék" mögött, csak annyi, hogy baromi misztikus és kész. Ez pedig egyáltalán nem elég... :(
4.
4.
Yanez
Erről a Rime jutott eszembe, ahol azzal igyekezték megvenni a játékost, hogy mit számít a hót unalmas játékmenet, ha egyszer művészi a pályák megvalósítása.
3.
3.
hege
Talán még van az új Journey? Nekem a heggyel a kalandokkal, zenével frászául ez jött le! Már nagyon várom!
2.
2.
Nekem egyelőre tök szimpatikus ez a játék. Nem tudom megmagyarázni. A Lifeless Planet jutott róla az eszembe.
1.
1.
PaprikaJancsi
Yesss, jön PC-re, nagyon jól néz ki a trailer alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...