PS4-re és Xboxra költözhet az Untitled Goose Game

  • Írta: szlav
  • 2019. október 3.
  • Hír
Link másolása
Érkezik néha egy-egy olyan játék, ami után csak vakarni tudjuk a fejünket. Ilyen az Untitled Goose Game is, ami a PC-n és Switchen aratott sikerei után hamarosan a két nagyobbacska konzolon is gágoghat néhányat.

Most már biztos, hogy a legbizarrabb idővonalon élünk: egy olyan valóságban, ahol az Untitled Goose Game első számú bestseller tud lenni a Nintendo Switch amerikai online piacterén, ezzel lenyomva a The Legend of Zelda: Link's Awakeninget is. Teljesen szürreális.

A rosszcsont madár kalandjai pedig még nem értek véget, hiszen a játék mögött álló aprócska fejlesztőcsapat az ausztrál ABC-nek adott interjújában elárulta, hogy a terveik szerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra költöztetnék a művüket. Ezek után pedig a mobilpiac felé vezetne a következő logikus lépés, de a csapat még rágódik az ügyön - komoly változtatásokat kéne eszközölni ahhoz, hogy a libaszimulátor irányítása megfelelően működjön az érintőképernyőkön is.

Ha kedvet kaptatok a gágogáshoz, akkor az Untitled Goose Game-et PC-n és Switchen is megtaláljátok.

2.
2.
kryszisz
#1: VR streamet néztem belőle, tényleg zseni a cucc, amolyan izometrikus nézetű pokoli szomszédok...libával:D
1.
1.
user101
Gondolom a közelébe sem mentetek a játéknak, ha már messziről ilyen lekezelően írtok róla... Kár, mert amúgy egy nagyon szórakoztató kis puzzle game, valami fantasztikusan tálalva... Ez a 10 pont nem a sok tripla-a tucatszemét kazuál lövölde !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...