1917 - új előzetesen Sam Mendes háborús filmje

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Lélegzetelállító háborús kalandra invitál minket Sam Mendes, aki ezúttal egyetlen vágás nélkül szeretné bemutatni az első világháború borzalmait. Ebben a Szárnyas fejvadász 2049 Oscar-díjas operatőre, Roger Deakins segítette munkáját.

A történet fókuszában két brit katona, Schofield (George MacKay) és Blake (Dean-Charles Chapman) állnak, akik azt a feladatot kapják, hogy az ellenséges vonalakon keresztülvágva juttassanak el egy fontos üzenetet, amivel több tízezer szövetséges katona életét menthetik meg. Ha nem sikerül teljesíteniük a feladatot, igazi mészárlás áldozataivá válnak bajtársaik.

A filmet december 25-én mutatják be az Egyesült Államokban, de szélesebb körben csak 2020. január 10-től lesz látható a film. A hazai bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

2.
2.
kryszisz
#1: Basszus, egy trailert még jó, hogy meg kell vágni, máskülönben nem lett volna más, mint egy konkrét 2 perces jelenet a filmből-.- Ettől függetlenül rejtett vágások minden bizonnyal lesznek benne. Amúgy jónak tűnik.
1.
1.
user101
Hát az nehezen fog menni, mert csak a trailerben 72 vágás volt... :) Bullshit. :) Amúgy a film ettől függetlenül érdekesnek tűnik, meglássuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...