Fotómódot kap a Cyberpunk 2077?

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 8.
  • Teaser
Link másolása
A CD Projekt RED a Twitteren szellőztette meg, hogy a jövő tavasszal megjelenő Cyberpunk 2077 jó eséllyel fotómóddal kiegészülve érkezik, így lehetőségünk lesz Night City minden emlékezetes pillanatát megörökíteni.

Megerősítést ugyan még mindig nem kaptunk, de egészen beszédes a CD Projekt RED-nek az a friss Twitter-bejegyzése, amit a Cyberpunk 2077 közösségi oldalán ejtett meg a stúdió. Már a használt hashtagek is árulkodóak, de a rövid videó végén látható kameraikon jelentését azért nehéz félreértelmezni.

A fotómód jó eséllyel a játék megjelenésével egyszerre lesz elérhető a Cyberpunk 2077-ben, de pontos és hivatalos részletek hiányában csak találgatni tudunk, mi mindenre lesz képes a funkció, amivel jó eséllyel a disztópikus Night City legszebb és legmocskosabb pillanatait örökíthetjük majd meg.

A Cyberpunk 2077 jövőre, egészen pontosan 2020. április 16-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

9.
9.
Chrysh
4.
4.
bitbandita
#3: A fotó módnak pont az lenne a lényege, hogy ki tudsz lépni az fps módból, és 360-fokban olyan szögből és távolságról úgy fotózhatsz és nézegetheted a karakteredet ahogy csak akarod. De nagyobb összeget föl mernék tenni, hogy ahogy megjelenik a játék, a tps mód lesz az egyik legelső, amit a modderek elkezdenek majd hegeszteni.
3.
3.
Dízel
Jó pofa, főleg, hogy a szarásig megszerkesztett karakteredet végig fps nézetben "láthatod" illetve nem láthatod. :D Max az átvezetőkbe, meg a karakterfejlődési ábrán. marha jó. :D
2.
2.
hedzsooo
...Persze örölünk neki, mint mindennek, ami ezzel a játék címmel kapcsolatos! ;D #choochoo #hypetrain
1.
1.
hedzsooo
Akkor úgy fest itt is meg kell említeni: már régen elárulták a készítők, hogy kap fotómódot, igen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...