Új fejezet kezdődik a Fortnite történetében?

A szivárgások és az Epic készülődése azt sejtetik, hogy új fejezet kezdődik a Fortnite történetében, amely egyebek mellett egy új (de legalábbis megújult) pályát is magával hozhat.

Az olasz App Store szivárogtatta ki az alábbi artworköt, amely alapján hamarosan kezdetét veszi a Fortnite második fejezete. A képen a játék karakterei új felszerelésben tekintenek le egy olyan környékre, amely ismerős és ismeretlen területeket egyaránt tartalmaz, ráadásul a mélyben kanyargó folyón még motorcsónakokat is látunk, amelyek a Fortnite első vízi járművei lehetnek.

Habár a korábbi szivárgások alapján a rajongók egy új pályát remélnek a második fejezettől, a fenti kép alapján még nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy egy új térkép, egy új sziget, esetleg a régi pálya erősen átfazonírozott változatára számíthatunk-e.

Minderre egyébként már holnap fény derülhet, este 8 órakor veszi kezdetét ugyanis a The End névre keresztelt élő esemény, amellyel szokatlan módon azonnal véget ér az épp futó tizedik szezon, a szerverek pedig leállnak a következő évad előkészítése végett. Korábban erre jellemzően az élő esemény után egy-két nappal került sor, ez is sejteti, hogy nagy csinnadrattára készül holnap az Epic Games.

2 komment - szólj hozzá!