A Remedy visszavonta a Control legújabb frissítését

  • Írta: szlav
  • 2019. október 20.
  • Hír
Link másolása
Nem mindennapi látvány az, amikor egy játékot visszafele patchel a fejlesztője, de a Control esetében mégis szükség volt erre. A PC-s játékosoknak ideiglenesen búcsút kell mondanunk a fotómódnak.

Némi hiba került a gépezetbe a Control legújabb PC-s frissítése során. Az Epic Games Store-os változat néhány nem várt furcsasággal ijesztette meg a játékosokat. Többen észrevették például, hogy a program nem indult el többé egyenesen a végrehajtófájlról, sem pedig akkor, ha a Steam-könyvtárunkból próbáltuk azt indítani (manuálisan hozzáadva). Gyakorlatban tehát csak az Epic launcheréből, kizárólag online játszhattuk az egyszemélyes kalandot. Ez pedig nem minden: a frissítés valamilyen oknál fogva letiltotta a Steam Controller támogatását is.

Néhányan mindezt az Epic Games agresszív hadműveletének tudták be, de a Remedy tisztázta a dolgot: kizárólag a fejlesztőcsapat tehet a nem várt következményekről, a Steam vetélytársának nincs benne a keze a dologban. Egy olyan funkcióval próbálkoztak, amely hitelesíti a későbbiekben érkező DLC-tartalmakat - ez okozott némi gabalyodást a PC-s verziónál. Miután tudomást szereztek a problémáról, egyből vissza is vonták a patchet, effektíve "visszabutítva" a játékot az eggyel korábbi változatára. Ezzel sajnos elveszett a nemrégiben implementált fotómód is, de a csapat természetesen leszállítja azt a következő frissítésben, amint sikerült kigyomlálniuk a hibákat.

A Control PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. A róla készült tesztünket itt olvashatjátok.

6.
6.
p3ti
Amennyire negatív voltam a játékkal kapcsolatosan az elején, annál jobban szippantott be később a gameplay folyamán - egy igazi felüdülés volt! Én Xbox X -en játszottam végig, és hatalmas buggal vagy grafikai problémával nem futottam össze. Nálam eddig év játéka.
3.
3.
Neo1989
Nem emlékszem, hogy lett volna olyan játék ahol ezt a funkciót egyáltalán használtam volna.
1.
1.
Anti4730
Technikai megvalositasa ennek a jateknak kimagaslo, es egy igazi akcioorgia. Csak ajanlani tudom aki szeret latvanyosan lovoldozni:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...