Star Wars: Skywalker kora - holnap jön az új trailer

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Holnap, a hajnali órákban fut be a Star Wars: Skywalker kora új és egyben utolsó előzetese, aznap pedig világszerte - így nálunk is - megkezdődik a jegyelővétel a decemberi filmre.

A New England Patriots-New York Jets meccs szünetében, az ESPN-en debütál elsőként a Star Wars: Skywalker kora új előzetese. A mérkőzés magyar idő szerint holnap, hajnali negyed 3-kor veszi kezdetét, ami azt jelenti, hogy a nagyon koránkelők már melegében láthatják a kedvcsinálót.

A készítők szerint ez lesz az utolsó trailer az itthon december 19-én esedékes premier előtt, de ez inkább csak formalitás: ahogy az lenni szokott, addig biztosan kapunk még egy-két nemzetközi előzetest és tévéreklámot, ami elég plusz snittel szolgál ahhoz, hogy további teóriákat gyártsunk az Uralkodó visszatéréséről és Rey sötétbe burkolózó jövőjéről.

Emellett további jó hír a rajongóknak, hogy holnap világszerte, így nálunk is kezdetét veszi a jegyelővétel a filmre. A Cinema City már megerősítette ezt a Facebook-oldalán, azt viszont csak később árulják el, hogy pontosan mikor indul a móka.

4.
4.
user101
Hát, ha ebben is csak ugrabugráló mikiegerek lesznek, mint eddig... Bocsánat, olyan törést okoztak bennem az előzmények, hogy nem tudom komolyan venni többé ezt a zseb-sztárvórsz tragikomédiát... :(((
3.
3.
strike19
Nagyon várom. Remélem JJ Abrams egy kicsit gatyába rázza amit Rian elbaszott.
Mondjuk szerintem még nincs minden veszve. Csak JJ Abrams az mindig reboot történeteket készít úgyhogy szerintem nem sok eredeti ötlet lesz benne.
Valami Mad Max 3 történet ugrik be a legutóbbi előzetesről. 3CPO a bérgyilkos.
2.
2.
Geribácsi
Ezért kell pár héttel később megnézni.
Engem nem izgat annyira "Rey sötét jövője" hogy egy fullos, telefingott moziban nyomorogjam végig :)
1.
1.
mdr88
Remélem a CinemaCity a szerverparkját is megerősíti... eddig mindig gebasz volt jegyet venni ilyenkor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...