Teaser traileren a Star Wars: Episode IX

Percekkel ezelőtt ért véget a Star Wars Celebrationön tartott Star Wars: Episode IX-panel, ahol nemcsak az új szereplők mutatkoztak be, de az alcímről is lehullt a lepel. És persze egy teaser trailert is kaptunk.

Az idei Star Wars Celebration több szempontból is kifejezetten izgalmas csemege idén, hiszen holnap lehull a lepel a Respawn Entertainment-féle Star Wars-játékról, fény derült a Disney+ streaming szolgáltatás részleteire, percekkel ezelőtt pedig véget ért a Star Wars: Episode IX-panel, aminek a végén végre befutott a kilencedik epizód régóta várt előzetese is.

A beszélgetésen többek között az új szereplőket alakító színészek is felvonultak, így végre megismerhettük végre, hogy kit alakít például a Docto Whoból ismerős Naomi Ackie. Újra bemutatkozott a visszatérő Lando Calrissian, akit ezúttal is Billy Dee Williams alakít majd, sőt a Palpatine-t alakító Ian McDiarmid is, aki a teaser végén jellegzetes kacagásával jelzi az érkezését. Mellette amúgy mindenki beköszönt, aki számít, vagyis a régiek közül Mark Hamill és Anthony Daniels, míg az újak közül Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo és Billie Lourd sem marad ki. 

Az újonnan csatlakozókat erősíti még Richard E. Grant (Logan), Dominic Monaghan (Lord of the Rings), Matt Smith (Doctor Who) és Keri Russell (The Americans). A filmet J.J. Abrams dirigálta, de a forgatókönyv írásából is kivette a szerepét, amiben Chris Terrio segédkezett.

A hivatalos bemutatóra december 20-án kerül sor. A film alcíme The Rise of Skywalker lett.

105 komment - szólj hozzá!