28 perc száguldás a Need for Speed: Heattel

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 3.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation Underground legutóbbi adásában egy újabb ízelítőt kaptunk a Need for Speed: Heatről Day and Night címmel. A Palm Cityben elkocsikázott fél óra mellett a játék fejlesztői is mesélnek arról, hogy miként jutott el idáig a franchise.

Az éjjeli neonfények és a nappali pénzes futamok között garantáltan nem fogunk majd unatkozni, a játék ugyanis több mint 120 autót vonultat fel a szórakoztatásunkra - köztük a Polestar 1 elektromos hibridet is.

A lezúzható akadályokkal és a Frostbite Engine által biztosított remek grafikával érkező Need for Speed: Heat november 8-tól lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A hivatalos gépigényt az alábbi cikkünkben találhatjátok, míg a launch trailerért ide érdemes ellátogatnotok.

10.
10.
Obi Wan Kenobi
#9: Melyik jól sikerült? :D miről beszélsz?

Egy teljesen átlagos 4-5 pontos film volt, amiben a Koenigseggre lehetett a nyálat csorgatni, meg a Shelby Mustangra. De tudom, fiataloknak minden vicc új.

Bár a legutóbbi szimulátoros poszt alatti kommentszekcióban az óvodás hencegéssel, na meg a fantasztikus helyesírásoddal már nagyjából sikerült belőni a korodat (több százezres szim, top idő a ranglistán) 16-17 köré maximum.
9.
9.
Falcon
Azt hittem a jol sikerült mozifilm a jatékfejlesztókbe is ónt egy kis kedvet de nem nagyon látom
6.
6.
Meg egyébként ki tervezi ezeket a nyomorék fejeket mindig bele ebbe a játékokba, és nem a külsejüket mondom, hanem az egész képet. Megnéznek ilyen Bravo magazint, hogy most milyenek is a fiatalok, vagy ilyesmi? Annyira gáz :D
5.
5.
cSzLaszlo
ritka gagyi grafika ,első 2 nfs még jó volt a többi egy összecsapott sz*r
2.
2.
Sandic1994
"Már csak a városokba kellene életet csempészni a 2-3 autn kívül, mert amit sikerült megoldani 15-20 évvel ezelött (járókelők,forgalom)"

Így van. És ha a gyalogosok ott állnak a zebra mellett, akkor át kelljen engedni őket, különben jön a yard, és levadász. Tegyenek a játékba szabálytalanul közlekedő motorosokat és kerékpárosokat, hogy még élethűbb legyen a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...