A Capcom még nem engedte el a Deep Downt

Az Eurogamernek lehetősége nyílt interjúzni egyet Yoshinori Onóval, és ha már így alakult, rákérdeztek arra is, hogy mi újság a Deep Downnal. Konkrétumok persze nincsenek, de Ono szerint még nem engedték el teljesen a projektet.

A Deep Down igazi limbóprojekt: még 2013-ban, a PlayStation 4 leleplezésekor jelentették be, és bár azóta hébe-hóba megmutatták különböző eseményeken, nem tűnt úgy, hogy a fejlesztés jelentősen előrehaladt volna, most már pedig egyenesen reménytelen, hogy ez a játék valaha meg fog jelenni. Ennek ellenére a Capcom nem hajlandó hivatalosan megerősíteni, hogy törölték.

A projekt atyja, Yoshinori Ono is bizakodó, ő például az Eurogamernek adott interjút, ahol ugyan elárulja, hogy épp semmi nem történik a játékkal, viszont azt is megjegyzi, hogy még nem mondtak le róla teljesen: "Az eredeti csapat már nyilván nincs együtt, de sokan észrevehették, hogy a védjegyét mindig megújítjuk, vagyis nem engedtük el teljesen. Minden évben megvizsgáljuk a címeinket, előveszünk projekteket, jóváhagyjuk őket és előrelépünk velük. Nem sokat mondhatok, de a védjegy megújítása azt jelenti, hogy még nem mondtunk le róla."

Ez van, talán majd PS5-re.

4 komment - szólj hozzá!