Újabb nap, újabb PlayStation-reklám

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 10.
  • Videó
Link másolása
Újabb tévéreklámmal rukkolt elő a Sony, ezúttal a PlayStation 4 Prónak (és persze a Death Strandingnek) szenteltek egy kisfilmet a japánok. Kicsit hosszú lett, de megéri kivárni a csattanót!

Nem meglepő, hogy az ünnepek közeledtével felpörögtek a Sony marketingesei, egymást érik a PlayStation-reklámfilmek. A legutóbbi élőszereplős szpot után itt egy újabb videó, amellyel "átérezhetjük a Pro erejét":

21.
21.
kryszisz
#20: A Leftovers című sorozatban is benne van (azóta a kedvenc zeneszerzőm Max Richter), az pedig HBO.
20.
20.
adamsfamily
#18: Azt nem tudtam.Csak furcsa volt,hogy ez a zene a Viharszigetben is benne volt és mindkettő Paramount-os film.
19.
19.
Azért elgondolkodtató, ha a PS-ből ezt ki lehet hozni , mit lehet egy PC-ből?Lehet érdemes lenne újra felrázni picit a hardware piacot 1-2 brutális játékkal.
18.
18.
tsulok
#17: Csak a zenét kell licenszelni, nem kellenek a film jogai is. Egyébként nem is az Érkezéshez lett írva ez a zene, Max Richter The Blue Notebooks albumában jelent meg.
17.
17.
adamsfamily
Nem lesz ebből jogi gondjuk?Ez az Érkezés című film zenéje volt,de a Youtube videó alá nem igazán írták be a zeneszerző nevét,a film jogai pedig nem náluk vannak.Úgy tudom,hogy pont az SME az aki 4 másodpercekért is jelent egy videót a Youtube-nak.
16.
16.
Neo1989
Nekem a sima alap gép van. Sosem volt vele gondom. Bár kinek mi.
15.
15.
Duken
#11: Hát ezen szakadok bmeg!
13.
13.
kryszisz
#12: A negyedik pálesz után pedig felhívják Zámbó Árpit, hogy hozzon némi betonszofit, mert a tőtött elfogyott:D Huhh, ez szürreálisabb vlog lenne, mint maga a Strandoló Halál:D
12.
12.
Ooorky
#10: Bebaszós blog Molnár Krisztiánnal feat. Kojima, végén közös medencébe ugrás.
11.
11.
frankdelgado
#9: Jo hogy azt bem írod, h aki nem sir az buzi...
10.
10.
frankdelgado
#6: Azèrt könnyeznek, mert mèg nem jöttek rà, h a szesz jobban oldja a feszültsèget. Remèlem kojima tökösebb lesz ès egy jo kis bebaszós videobloggal fogja ünnepelni a ds sikerèt
9.
9.
Duken
#7: Dehogynem! Ne szégyelld! Csak az a férfi nem meri kimutatni az érzelmeit aki érzelmileg kasztrált. Csonka a férfiaságában. Egy igazi férfi meg meri mutatni a könnyeit. SÍRJ! :D
8.
8.
Ooorky
#5: Én is erre gondoltam, szívesen végigkísértem volna pl. Sanjar visszatérését a Board-hoz, Chartrand és Phineas közös munkáját, rejtett ufo sztorit (sztem nem véletlenül vezették fel).
Aztán mikor beindult volna egy pukkal vége lett.

Azt se bánnám ha a kihagyott részeket egy nagyobb DLC-vel pótolnák, mert rengeteg potenciál van benne.
7.
7.
frankdelgado
Na ez a síràs..tàn cory barlog ihlette...ultragagyi... remèlem a days gone t nem fogom vègigszipàkolni...
6.
6.
Duken
Azt tudtátok hogy a Death Strandingben allergia miatt könnyeznek annyit a karakterek? :D
5.
5.
axodox
#2 Nem volt rövid, viszont igencsak látszik: eredetileg hosszabbra tervezték. Ezért érződik annyira úgy, hogy rövid, hogy elfogyott a pénz. A chairman-es videóig, amikor kiderül mi a fő konfliktus kb. 30h tartalom van, majd 2 óra múlva vége. A lezárás igen hirtelen jön, nincs előkészítve.

Remélhetőleg most, hogy a Microsoft megvette a céget, majd adnak elég forrást ahhoz, hogy egy kiadósabb folytatás készüljön. Az viszont nem cél, hogy több száz egymástól alig eltérő dungeon legyen (pl. Skyrim), szerintem 60-80hnál jobb ha nem húzzák tovább dolgot. A minőség fontosabb mint a mennyiség, viszont a jó minőség része a megfelelő pacing.
4.
4.
Cuppak
#2 Szerintem pont megfelelő volt a hosszúsága, nem szeretem az olyan RPGket amik elhúzódnak a végtelenségig
3.
3.
Stranger
Kicsit random, kicsit cringe. De miért osztottátok meg ingyen? Ilyenért fizetni kell, pure reklám, semmi tartalom nincs az egész hírben.
2.
2.
Ooorky
Csak szerintem lett qva rövid az Outer Worlds?
Olvastam, hogy elfogyott a pénzük a végére, de ennyire?
1.
1.
Darksiders84
Nem rossz elég hatásos érzelmileg a vége. Valószínűleg a játék is mivel egyre többet olvasni hogy szerencsére mégse unalmas az eleje legalábbis de utána ha beindul pláne nem lesz hiány. Örülök amikor olyanokat olvasni hogy csak úgy repülnek a varázslatos órák vele mert tényleg egyedi. Én majd SW után a karácsonyi pihiben tervezem a nagy kalandot. Tényleg aki már játszik vele nem gyors és kicsi az írás el lehet olvasni végig a fordítást?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...