PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.
1709809200

Ritka, de súlyos bug miatt veszíthetik el a játékaikat a PlayStation-tulajok

A hiba nem egy-két embert érintő jelenség, azonban relatíve ritka probléma. Az már nagyobb gond, hogy emiatt a digitális vásárlások és az előfizetés révén a könyvtárunkhoz adott játékok elveszhetnek.
1704373200

Megbüntették a Sonyt az utángyártott kontrollerek hátráltatása miatt

A francia hatóságok döntése alapján versenyellenes az az évek óta tartó gyakorlat, amellyel a Sony igyekezett ellehetetleníteni a harmadik féltől származó PlayStation 4 kontrollereket.
1701763207

Ingyen multizhatunk a hétvégén PlayStationön

A Sony ezen a hétvégén mindenki számára elérhetővé teszi a PlayStation Plus szolgáltatást, azaz ingyen vethetjük bele magunkat a többjátékos mókába PS4-en és PS5-ön. Mindössze egy PSN-hozzáférésre lesz szükségünk.
1700734316

HWSW: Durvulhat a PlayStation Store árai miatt indított per

Akár 7,9 milliárd dollár kártérítéssel végződhet a japán játékcég digitális áruházának árait kifogásoló kereset, amennyiben beigazolódik, hogy a 30 százalékos jutalék miatt többet fizetnek a játékosok, mint amennyit kéne - írja a HWSW.
1699952400

A Sony is a Black Friday-re készül

A kedvezmények teljes palettája egyelőre nem ismert, de sokak számára a legjelentősebb akció a PlayStation Plus előfizetésekhez kötődik majd, ami részben kompenzálja az idei áremelést.
1699369200

A Sony törli a X-integrációt a PlayStation konzolokról

A változás hétfőtől lép életbe, onnantól kezdve nem tudunk majd közvetlenül a konzolunkról megosztani videós és képi tartalmakat sem a közösségi platformon. A Sony egyelőre nem részletezte a döntés okát.
1697367600

PC-re is megérkezhetnek a PlayStation Trófeák

A szóbeszéd szerint hamarosan PC-re is megérkezhet a PlayStation Networkön használt trófearendszer. Ezzel egy közös platformra kerülhetnek konzolos és PC-s játékosok elért eredményei.
1694095241

Tudni fogjuk, hogy melyik játék támogatja a PlayStation-kontrollereket a Steamen

Októbertől a fejlesztők világos feltüntethetik majd a Valve boltjában, hogy a játékuk támogatja-e a DualShock és a DualSense kontrollereket, hiszen ezek használata évről-évre növekszik a Steam-felhasználók körében.
1678352442

A Sony attól fél, hogy a Microsoft szabotálja a Call of Dutyt PlayStationön

A japán konzolgyártónak továbbra sem tetszik az, hogy a Microsoft fel akarja vásárolni az Activision Blizzardot, szerinte elképzelhető, hogy a Call of Duty szándékosan rosszabbul fog futni a jövőben PlayStation platformokon.
1663868829

A Sony kiáll az exkluzív játékok első napos PS Plusba kerülése ellen

A PlayStation-veterán vezető, Shuhei Yoshida egy interjúban mondta el, hogy nem tervezik, hogy az exkluzív játékaik már a megjelenésük napján bekerüljenek az előfizetéses szolgáltatásukba.