Ilyen egy kocsmai bunyó a The Mandalorianban

A mai napon rajtol el a Disney+, és vele együtt a Star Wars univerzumában játszódó The Mandalorian című friss sorozat, így a készítők elérkezettnek látták az időt egy újabb kedvcsinálóhoz.

A legújabb videóban a Mandalorian kiborítja egy űrbéli kocsmatöltelék italát, amit aztán egy olyan bunyó követ, ami eddig többnyire idegen volt a Star Wars-filmek világától. De talán éppen ez az egyik legizgalmasabb lehetőség a The Mandalorianban: új színt csempészhet az egész franchise-ba, szóval mindenképpen érdemes lesz adni az alkotásnak egy esélyt.

A The Mandalorian egyébként közel sem az egyetlen olyan sorozata lesz a közeljövőben a Disney-nek, ami a Star Wars világába fogja elrepíteni a nézőket. Pár nappal ezelőtt a cég vezérigazgatója, Bob Iger elárulta, hogy a The Rise of Skywalker után egy kis szünetet kapnak a filmek, viszont a sorozatokat illetően a Cassian Andorról és az Obi-Wan Kenobiról szóló széria után sem húzzák be a kéziféket. Az ezzel kapcsolatos tervekről az alábbi cikkünkben olvashattok részletesebben.

2 komment - szólj hozzá!