Berendelték a The Witcher-sorozat második évadát

Úgy tűnik, a Netflix bizakodó a The Witcher-sorozattal kapcsolatban, ugyanis már azelőtt berendelte a második évadot, hogy kiadta volna az elsőt. A forgatások jövőre kezdődnek, a premierre pedig 2021-ben számíthatunk.

Ahogy azt már megírtuk, december 20-án kerül fel a Netflix kínálatába a The Witcher-sorozat, így idén sem muszáj a Reszkessetek, betörők!-et nézni a tévében az ünnepek alatt. További jó hír, hogy a streamingszolgáltató láthatóan elégedett az első évaddal, ugyanis már most berendelte a nyolc epizódból álló folytatást.

A forgatási munkálatok a jövő év elején veszik kezdetüket Londonban, a premierre pedig 2021-ben számíthatunk. Lauren Schmidt Hissrich, a sorozat showrunnere korábban már megpendítette, hogy hét évadra elegendőt sztorit tudnának elmesélni, így nem meglepő, hogy örömmel újságolta el a hírt: "Rendkívül örülök, hogy még azelőtt megerősíthetjük, hogy visszatérünk a Kontinensre Geraltról, Yenneferről és Ciriről mesélni, hogy a rajongók láthatták volna az első évadot!"

Bónuszként egy képet is kaptunk (fent), ezen Geralt két kardját vizsgálhatjuk meg alaposabban is.

7 komment - szólj hozzá!