Modern Warfare - így fest majd a battle royale?

  • Írta: szlav
  • 2019. november 17.
  • Pletyka
Link másolása
Az adatbányászok teljesen felforgatták a Call of Duty: Modern Warfare fájljait, és rengeteg bizonyítékot találtak arra, hogy a jövőben itt is befuthat a battle royale-játékmód. A 200 fős térkép már most ismerős lesz.

Az Activision és az Infinity Ward hivatalosan sosem ismerte be, hogy battle royale-játékmódot készítenének a nagy sikernek örvendő Call of Duty: Modern Warfare-hez, de úgy tűnik, hogy a fejlesztők már szinte teljesen megalapoztak a grandiózus mérkőzéseknek. A játék subredditjén számos szivárogtatás látott napvilágot, amelyek egészen ígéretesnek hangzanak, de semmiképp sem hivatalos információk, így érdemes őket fenntartással kezelni.

A leak szerint a lent látható térképen zajlik majd a 200 fős móka. Nem véletlen, ha ismerősnek tűnik a helyszín, ennek a legnagyobb szeleteit ugyanis már bejárhattuk a Ground War jelenlegi három helyszínén, illetve a Spec Ops jókora térképén - ha jobban körülnézünk a játékon belül, akkor a távolban láthatjuk is a környező pályarészeket.

A szivárgások szerint egy, kettő, illetve négyfős felállásban vehetünk majd részt a meccseken, melyek során néhány érdekes új mechanikával is megismerkedhetünk. Halálunkkor nem ér véget egyből a játék, ugyanis a Gulag nevű helyszínre kerülünk. Itt afféle 1v1-es ketrecharc folyik, melynek nyertesei újjáéledhetnek a játékban. Egyszerre mindig egy párbaj folyik majd, ezek nyertesére pedig fogadhatunk is a "Plunder" nevezetű rendszerrel szerzett pénzünkkel. Ezt az összeget mások kiiktatásával, valamint a meccs során teljesített mellékküldetések teljesítésével növelhetjük, a Gulag mellett pedig a pályán található bankautomatáknál is beválthatjuk azt extra tapasztalati pontokra.

Számos új perk, felszerelési tárgy és egyéb információ is napvilágot látott az adatbányászoknak hála, így ha kíváncsiak vagytok a várható játékmód további részleteire, akkor feltétlenül nyálazzátok át a fent linkelt leírást!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...