Modern Warfare - megérkezett a 2v2-es bajnokság

  • Írta: szlav
  • 2019. november 26.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare legújabb frissítésével megérkezett az első rangsorolt bajnokság. A különleges játékmód 16 párost ereszt egymásnak a 2v2-es Gunfight szabályrendszerével, a győztesekre pedig egyedi kozmetikai jutalmak várnak.

Az Infinity Ward és az Activision tényleg komoly potenciált lát a Call of Duty: Modern Warfare 2v2-es Gunfight játékmódjában, hiszen a legújabb frissítéssel egy komplett bajnokságot alakítottak ki körülötte. A játékmenet ismerős lehet, hiszen továbbra is kettes felállásban kell helytállnunk az ellenséges páros ellen, a győztesek azonban továbbjuthatnak az összesen 32 főt felölelő, egyenes ági kieséssel operáló bajnokság következő menetére.

Természetesen nem maradnak el a jutalmak sem! Ahogy azt a fenti kép is demonstrálja, a győztesek egy Legendary minőségű fegyverkinézetet kapnak, de a többi résztvevő is zsebre vághat néhány egyedi kozmetikai cuccot. Ha szeretnétek ti is részt venni a bajnokságon, akkor érdemes ellátogatnotok az Activision blogjára, ahol részletes leírást és néhány hasznos tippet találtok a játékmódról.

1.
1.
Doc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...