Hangszerekkel bővül a Rust

Ha van DLC-trailer, amit érdemes megnézni, akkor a Rust Instruments kiegészítőjének előzetese biztosan ilyen alkotás. Ideje a húrok közé csapni, és beizzítani a csontból készült xilofont, hiszen kezdődik a buli!

Az egyetlen negatívum a DLC kapcsán, hogy sajnos fizetős lett, jelenleg 10 százalékos leárazásban 7,37 euróért adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz a zenei kellékeket. Az viszont mindenképpen jókora pozitívum, hogy a DLC kizárólag a hangszerek craftolásához szükséges, ha egy barátunk kölcsön ad nekünk egy gitárt, vagy esetleg egy másik játékos hullájánál találunk egy pánsípot, akkor azt a megvétele nélkül is meg tudjuk szólaltatni.

Ráadásul a hangszerenként 20-20 különböző hang nem is tűnik olyan rossz vételnek, főleg úgy, hogy több tucat hangszert választhatunk majd a zongorától kezdve, a legkülönfélébb roncsokból összeeszkábált gitárokon át, egészen az üzemanyagos kannákból álló dobszettig. Mi már kíváncsian várjuk, hogy a vérbeli zenészek vajon milyen koncerteket hoznak majd össze az eredetileg 2013 óta elérhető túlélőjáték világában.

3 komment - szólj hozzá!