Spellbreak - a mágusok battle royale-ja

2020-ban veszi kezdetét a Spellbreak zárt bétája, ami a battle royale műfajt tekintve talán picit már megcsúszott próbálkozásnak tűnik, viszont a mágikus csavarnak hála, talán még érdekesen is elsülhet a projekt.

Meteorokat lőhetünk egymásra, villámokat szórhatunk, mágikus pajzsot vonhatunk magunk köré, visszatekerhetjük az időt, és mindez csak pár dolog a fantasztikus játékmeneti részletek közül, melyekkel meg próbálja felújítani a battle royale műfajt a Proletariat frissen promózott alkotása. 

A Spellbreakben ráadásul a természeti elemeket ötvöző varázslatok mellett az RPG-s sajátosságok a karakterkészítésnél is előjönnek, hiszen amellett, hogy mi választhatjuk meg karakterünk osztályát, még a skillpontokkal is szabadon garázdálkodhatunk, ami viszonylag ritka jelenség a battle royale-játékokban.

A Spellbreak megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, viszont az új trailer alapján a zárt béta 2020 tavaszán veszi majd kezdetét PlayStation 4-en. A bétára az alábbi linken iratkozhattok fel, a játék bemutatkozó előzetesét pedig errefelé találhatjátok.

2 komment - szólj hozzá!