Planet Zoo - beköszöntött az első tél

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 19.
  • Letöltés
Link másolása
A novemberben megjelent állatkertépítős menedzserjáték máris megkapta az első nagyobb fizetős tartalmi kiegészítőjét, melyben a sarkvidéki klíma és a jég hátán is könnyedén boldoguló állatok kapják a főszerepet.

Az Arctic Pack címre keresztelt DLC-ről egy hete már végignézhettünk egy hosszabb livestreamet, melyben a legtöbb érdekességet leleplezték az újdonságok közül. Új állatfajként érkezik a játék téli világába a sarkvidéki farkas, a jegesmedve, az alaszkai vadjuh és persze a karácsonyi időszak miatt kihagyhatatlan rénszarvas. Mindezek mellé kapunk még két új szcenáriót, tucatnyi szezonális épületet és persze a téli körülményeknek megfelelő növényzetet. Az új küldetések során kipróbálhatjuk magunkat a vérfagyasztóan zord Norvégia északi fjordjaiban, illetve a hőségtől perzselő Mexikóban is.

A Planet Zoo - Arctic Pack DLC a Steamen 10 eurós áron érhető el. Ha úgy szeretnénk belevágni az állatkert-igazgatói karrierünkbe, hogy még az alapjátékkal sem rendelkezünk, akkor érdemes lehet a 13 százalékos akcióval elérhető Arctic Bundle-be befektetnünk, ahol egybecsomagolva megszerezhetünk minden eddig megjelent Planet Zoo-tartalmat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...