Befutott a Morbius első előzetese

Jó évük lesz a Sony-féle Marvel-filmek rajongóinak, elvégre nem csak a Venom folytatásának örülhetnek az ősszel, július végén érkezik a Morbius is. Mutatjuk hozzá az első kedvcsinálót!

A Sony a Marvellel közösen készített Pókember-filmek mellett folytatja a derék hálószövő ellenlábasait főszerepeltető sorozatát is. A Venom 2 október 2-án érkezik Andy Serkis rendezésében, előtte azonban lesz szerencsénk beülni a Morbius vetítésére, amely július 31-én kerül mozikba.

A történet szerint Dr. Michael Morbius (Jared Leto) azt követően tesz szert a vámpírokéhoz hasonló képességekre, hogy ritka betegségét unortodox módon kívánja meggyógyítani. Az előzetes természetesen ízelítőt ad mindebből, az igazán érdekes azonban az, hogy két jelenet is arra utal, hogy a Morbius gyenge szálakon ugyan, de kapcsolódik majd a Sony Pókember-filmjeihez és így a Marvel filmes univerzumához.

Az első utalást a videó második percének tizedik másodpercénél keressétek, amikor is Morbius elsétál egy Pókember-graffiti előtt, amire valaki a "gyilkos" feliratot fújta rá. Az egy dolog, hogy a rajz a PS4-es Pókember-játékból van (ahol ráadásul a Tobey Maguire-kosztümöt promózták vele), de a kiszólás is logikusnak tűnik a legutóbbi Pókember-film tükrében. A második kapocsért pedig további fél percet kell tekernünk, ahol nem más, mint Michael Keaton szól oda hősünknek. Habár a trailerből nem derül ki egyértelműen, hogy Keaton kit alakít a filmben, ha nem Adrian Toomes, vagyis a Keselyű visszatérését villantották meg nekünk, a rajongók rá fogják gyújtani a házat a Sonyra.

Ezek persze csak easter eggek, de sokan valószínűleg így is örülni fognak nekik. Ki tudja, lehet, hogy megérte tavaly újratárgyalni a Pókember-üzletet?

7 komment - szólj hozzá!