Dark Souls - itt az újabb speedrun-rekorder

A soul streamer Squillakillának ezúttal olyan eredményt sikerült elérni, amit előtte még soha senki másnak a világon; mindenféle életveszteség nélkül gyűrte le az eredeti Dark Soulst, és annak elnyűhetetlen ellenfeleit.

Az új speedrun egy „no damage” run volt, vagyis a „no hit” menetekhez képest itt nem csak az ellenfelektől volt tilos benyelni a sebzéseket, hanem még az olyan környezeti tényezők sem ejthettek főszereplőnkön karcolást, mint a tűzforró lávafolyamok, vagy a kisebb zuhanások.

Ez azt jelenti, hogy Squillakilla úgy baktatott végig többek között Blighttown vékony létráiról és sötét járatairól elhíresült pályáján, hogy végig 100 százalékon maradt az életereje. Ráadásul mindezt egészen remek idő alatt, mivel a starttól az utolsó boss legyőzéséig csupán 3 óra 26 perc és 31 másodperc telt el. A teljes végigjátszást az alábbi videóban nézhetitek vissza:

Ha pedig ti is kedvet kaptatok volna a játékhoz, akkor figyelmetekbe ajánljuk a felújított, Remastered-verziót, melyről a részletekbe menő tesztünket az alábbi linken olvashatjátok.

33 komment - szólj hozzá!