Márciusig ingyenesek a Half-Life-játékok

A Half-Life: Alyx érkezéséig a Valve úgy döntött, hogy a franchise minden eddig címét ingyen játszhatják a rajongók. Ha a harmadik rész még nem is készül, legalább az Alyxig sem fogunk unatkozni!

Ahogyan azt a Valve hivatalos bejelentésében olvashatjuk, a Half-Life: Alyx története a Half-Life 2 eseményei előtt veszi majd fel a fonalat, így több játék is ugyanazokon a helyszíneken és szereplőkön osztozik. Ahhoz, hogy az Alyx tökéletesen élvezhető legyen, a játékosoknak ismernie kell a teljes széria történetét - legalábbis a friss jövevény fejlesztői szerint.

A Valve szerencsére kész mindent megadni a tökéletes élmény eléréséért, így a mai naptól kezdve egészen az Alyx márciusban esedékes rajtjáig ingyen lesz játszható az összes Half-Life-játék a Steamen. Ez azt jelenti, hogy a remasterelt Half-Life-tól kezdve, az Opposing Force és a Blue Shift kiegészítőkön át, egészen a Half-Life 2-ig, és annak Episode One és Episode Two folytatásáig bezárólag mindent újra átélhetünk Gordon Freeman bakancsába bújva - ezúttal viszont teljesen ingyen.

A VR-ra fókuszáló Half-Life: Alyx hivatalos előzetesét itt tudjátok újból megnézni.

9 komment - szólj hozzá!