Márciusban visszatér a Netflixre a Castlevania

  • Írta: gorien
  • 2020. február 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Végre új évaddal jön a Castlevania animeadaptációja a Netflixre. Az első évad négy és a második évad nyolc része után ezúttal tíz epizódon át követhetjük Trevor Belmont vámpírellenes küldetését.

Az eredetileg filmként elképzelt Castlevania-adaptációt 2017-ben tűzte műsorára a Netflix, csupán négy résszel. Az animeváltozat azonnal elnyerte a nézők tetszését (mi is meg voltunk elégedve vele), így egy éven belül már jött is a kétszer annyi résszel operáló második évad. Azóta azonban csönd volt, amit a Netflix tegnap tört meg egyetlen, ígéretes tweettel.

A Castlevania harmadik évada nemcsak, hogy érkezik, szinte már itt is van: március 5-én kerül fel a streamingplatformra. A bejelentés szerint még több rejtélyre, vérontásra és vámpírra számítsunk, ráadásul újra megemelték az epizódszámot – most tíz epizóddal várják a rajongókat. A történetről eddig ennél többet nem tudunk, de a tweethez mellékelt poszter alapján visszatérnek a legfontosabb szereplők, mint Trevor Belmont, Sypha Belnades vagy Alucard. Ezúttal is Sam Deats ül a rendezői székben.

2.
2.
SLi
#1: Az első nem volt rossz, de zseniálisnak nem mondanám. Ennyire jó volt a második?
1.
1.
nomator
Ez végre egy nagyon jó hír, egyszerűen zseniális mit összeraktak ebből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...