Vin Diesel: két részben jön a tizedik Halálos iramban

  • Írta: gorien
  • 2020. február 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A folyton száguldó autós filmsorozat hamarosan végleg leparkol, legalábbis az ígéretek szerint. Vin Diesel egy interjújában azt mondta, már régóta tervezik a záródarabot, amely a legjobb lesz, ha két részre bontva készül el.

Habár a Halálos iramban-széria kilencedik része még be sem gördült a mozikba, Vin Diesel már a tizedik részről nyilatkozik. Amiből nem is egy lesz a tervek szerint, hanem rögtön kettő. A Total Filmnek adott interjújában (amit a magazin testvére, a GamesRadar szemlézett) arról beszélt, hogy már régóta tervezik a tizedik részt, sőt már a kilencedik előtt elkezdték kitalálni.

„Ez az univerzum hatalmas, tele tehetségekkel és történetekkel” – mondta a színész. „Egyrészt érthető, hogy spin-offokat kap, ez elkerülhetetlen. A Universal meg is érdemli, hiszen annyit törődtek ezzel a kis franchise-zal. A rajongók pedig megérdemlik, hogy a tizedik rész első, illetve második fele legyen a lezárása ennek a világnak, amelyet még generációkon át lehet mesélni.”

Spin-offokból így is kaptunk már egyet a tavalyi Hobbs & Shaw képében, a kijelentésnek inkább azon része az érdekes, amely a széria számozott epizódjainak zárásával kecsegtet. Habár épp ez a sorozat az, ahol elég nehéz az ilyenben hinni (pláne a franchise-okra és folytatásokra épülő filmgyártás idején), de egy duplázó zárórésszel a Halálos iramban az olyan szériák példáját követné, mint a Harry Potter vagy Az éhezők viadala.

Mindenesetre Vin Diesel eddig biztosnak tűnik abban, hogy tényleg elértünk „a saga utolsó trilógiájához”. A trilógiát akkor feltehetően a kilencedik résztől kell érteni a tizedik rész második feléig? Talán az új epizóddal veszi kezdetét Dieselék Végjátéka. Ez majd május 22. után derül ki.

27.
27.
JohnSpartan
#26: Az nagyon is jó film volt és nem akart többet annàl ami. De ebbe már úgy vannak beállítva a szereplők mintha ők lennènek a delta force és mèg igazàból azokat is szètkapnàk 1 perc alatt........... nem tudom hova tudjàk ezt még fokozni 3 rész alatt de ha így folytatjàk a végén még csatlakoznak az Avengers-hez.
26.
26.
kopic
Iszonyat várom már! Ja, nem...
Első része még fasza volt pedig
25.
25.
kryszisz
#23: Ezért is kurvult el így a világ, de leginkább a szórakoztatóipar. Persze nem hibáztatom őket, minderről mi, fogyasztók tehetünk csupán.
24.
24.
user101
TSALÁÁÁÁÁÁD! AAAAATÓÓÓÓÓÓ!
23.
23.
crytek
#22: Amire van kereslet azt tolják, ahogy mióta pénz létezik kb minden máig fent maradó cég ezt teszi..
22.
22.
JohnSpartan
#21: Ez a mai vilàg... minnél több pènz, zèró minőség. Gratulàlok!
21.
21.
crytek
#20: Az a riddick ami nem ennyire pénz termelő széria. Ez meg termeli a milliárdokat.. Nem hülye ő ami nem megy nem kell erőltetni. Ennél a szériának meg megy a szekér senki se fog addig leszállni róla amíg ez így van
20.
20.
JohnSpartan
Az a nagy gond ezzel hogy amit beleölnek ebbe a hulladékba az effektek meg a színészek miatt abból 3 másik korrekt filmet lehetne kihozni, amelyek pórba döngölnék minden tekintetben. Inkább maradna meg az eggyetlen karakternèl amit el tud normàlisan játszani és még jól is áll neki, az a Riddick.
19.
19.
kryszisz
#15: kb. 0 valóságalap akármelyik részben? Hát nem tudom, szerintem több illegális autóversenyzés volt már az emberiség történetében (1. rész), mint lambóval drift a jégtakarón, miközben egy tengeralattjáró(!) üldöz(8. rész). Persze javíts ki ha tévedek:D Amúgy én elvagyok ezzel a szériával (bár a 8. elvárások nélkül is csalódás volt), de tényleg jobb lett volna, ha "perszebaszdmeg" faktort mondjuk az 5. részben látottakig fokozzák csak, mert amit ez a trailer mutatott, az alapján tényleg nem annyira elképzelhetetlen a marsjárás az utolsó epizódban:D
17.
17.
crytek
#16: Nem persze, a milliárdok meg a dollár százmilliók csak úgy a semmiből jöttek össze és élt meg 10 részt + hobs and shaw 2 részt + jön a női spin off vagy nevezzük bárminek jaja te már csak tudod ,hogy nem várja senki..
Annyira meggyőző vagy már majdnem el is hittem
16.
16.
Ultimate_
#11: Magad nevében beszélj, ezt a szart nem várja senki.
11.
11.
crytek
Üzleti döntés , totálisan érthető húzás! Várjuk ezerrel ,moziban nézős lesz
10.
10.
kryszisz
#9: A három szerintem elég bénácska lett, de az elsőt bírom, olyan jöhetne:)
9.
9.
Trash tartalom ide, vagy oda, én azért utána megnéznék még egy a Riddick 1 és 3 szellemiségében készült filmet abból a sorozatból. Ha vége lesz a fast szériának biztos lesz, de nem mindegy nekem, hogy milyen.
8.
8.
NathanDrake
Amíg a CSALÁD együtt van és összetart addig nincs lehetetlen :D
4.
4.
JohnSpartan
#2: Nem, eggyàltalàn nem... az aki 200 km/h sebessègnél kiugrik a kocsibol full aszfaltra, felpattan, leporólja magát, annak ez a vérében van. :)

Csak gondoltam megnyugtatom pàr pilmesztéta lelkét, nehogy premierig valami bajuk essen... :D
2.
2.
Clayman
#1: Benned felmerült, hogy nem éli túl? Az egy biztos mutatványnak tűnt. Az összes autó karosszériáját úgy tervezik, hogy a kocsira kötött kötelet 200km/órának megfelelő erővel megrántják azt kibírja. Ezért is párosodik olyan egyszerűen a kampó a kocsival. Nem látom a problémát :)
1.
1.
JohnSpartan
Spoiler: akkor túlèli a köteles mutatványt is Toretto fater! sírok b***ki......... :DDDDDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...