Call of Duty: Modern Warfare - Ghost újra színre lép

Igaznak bizonyultak a korábbi találgatások és szivárogtatások, a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja többek között a sorozat jól ismert karakterét, Ghostot is visszahozza a többjátékos meccsekbe.

Ma rajtol el a Call of Duty: Modern Warfare második évada, amellyel párhuzamosan egy új Battle Pass is élesedik a játékosok számára.

A bérlet ezúttal is elérhető lesz ingyenes és fizetős formában és aggodalomra semmi ok, azok a kiegészítők, amelyek befolyásolhatják valahogyan a játékegyensúlyt, mindenki számára feloldhatóak lesznek. Ez azt jelenti, hogy a Grau 5.56 gépkarabélyt és a Striker 45 géppisztolyt ingyen is feloldhatjuk, ha elérjük a Battle Pass tizenötödik, illetve harmincegyedik szintjét. Az ingyenes változat ezenkívül 300 Call of Duty-pontot és néhány extra kozmetikai holmit tartalmaz.

A fizetős csomag már nyilván bőkezűbb lesz, ott a száz szintre több mint száz különböző felszerelés jut, de a fő újdonságot természetesen az jelenti, hogy az operátorok közé megkapjuk Simon "Ghost" Riley-t, akihez azonnal hozzáférünk majd, ha a vásárlás mellett döntünk. A Battle Passból most is vásárolhatunk olyan kiadást - akár többször is -, amivel húsz szintet kapásból átugorhatunk.

A második évad visszahozza a klasszikussá vált Rust pályát is.

7 komment - szólj hozzá!