Jól teljesít a Steamen a Metro Exodus

Közel egyévnyi várakozás után lejárt az Epic Games Store-exkluzivitás, és a 4A Games posztapokaliptikus alkotása végre ellátogatott a Steamre is. Az eddigiek alapján ráadásul egészen jól teljesít az új platformon a játék.

A tavalyi év egyik legnagyobb botránya volt videojátékos körökben, amikor a Metro Exodus kiadásáért felelős Koch Media úgy döntött, hogy a játékot egy időre kizárólag az akkor még éppen csak útjára elindított Epic Games Store felületén teszi elérhetővé a PC-s játékosok számára.

Február 14-én azonban megtört a jég, és a Metro Exodus ellátogatott a Steamre is. A friss információkból pedig kiderült, hogy a Valve platformján eddig 200 ezer példányban kelt el a játék, ami így egy év eltelte után meglehetősen szép eredménynek számít. Érdekesség, hogy a vásárlók legnagyobb csoportja egy ázsiai országhoz köthető, melyet ugyan nem neveztek meg pontosan, ám könnyű kitalálni, hogy feltehetőleg Kínáról van szó.

A tavalyi Metro Exodus tesztünket az alábbi linken olvashatjátok el, a játék PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el.

86 komment - szólj hozzá!