State of Decay 2 - irány az Epic Games Store!

Az Undead Labs csapata hivatalosan is bejelentette, hogy a State of Decay 2: Juggernaut Edition nem csak a Microsoft és a Steam kínálatában lesz elérhető, hanem az Epic platformján is, ráadásul cross-play funkcióval.

A Juggernaut Edition az alapjáték egy továbbfejlesztett és kiegészített verziója, mely a rengeteg új tartalom mellett olyan megoldásokat is tartalmaz, melyek gördülékenyebbé és élvezetesebbé varázsolják a zombis alkotás rejtette kalandokat.

A State of Decay 2: Juggernaut Edition március 13-tól lesz elérhető a Steamen és az Epic Games Store kínálatában. Mindegy, hogy végeredményben melyik platformot választjuk majd, ugyanis nem csak cross-play funkciót kapunk, hanem még a mentéseinket is szabadon vihetjük át egyik bolt felületéről a másikra.

Ez egyébként különösen fontos lehet az Xbox Game Pass-előfizetők számára, ők ugyanis ingyen játszhatnak a játékkal, amíg az előfizetésük él. A lejárta után, ha úgy döntenének, hogy nem a Microsoft Store oldaláról szerzik be a játékot, akkor is onnan tudják folytatni a túlélésért folytatott harcot, ahol a legutóbb abbahagyták.

2 komment - szólj hozzá!