A Samsung kiesett a game streaming piacról

  • Írta: nodae
  • 2020. március 17.
  • Biznisz
Link másolása
Jelenleg több cég igyekszik azon, hogy a streaming játékos piacot idejekorán leosszák egymás között a lehető legjobban érvényesítve saját érdekeiket. A Samsung ezúttal vesztesként került ki a történetből.

A dél-koreai óriás saját projektje, a PlayGalaxy Link március 27-ével leáll. A döntést nem fejtették ki részleteiben, mindössze "belső szabályzati változások" címszóval indokolták, majd hozzátették, hogy a fejlesztőknek így több idejük marad a legújabb termék előkészítésén dolgozni. 

A Samsung szolgáltatásának korábban sem szentelt nagy figyelmet a sajtó. A program a Galaxy Note 10-zel érkezett még a múlt évben, és lehetővé tette, hogy a Galaxy-tulajdonosok egy alkalmazás és a WiFi segítségével mobileszközön játszhassanak PC-s játékaikkal. A kezdeményezés a bétateszt indulásától számítva mindössze négy hónapot élt meg.

6.
6.
#5: Nálam a telefon még mindig telefon.Ugyan arra használom, az utóbbi 8-10 évben.Melóba menet rádió zene, cigi kaja közben net, elalvás előtt olvasás /sajnos a hagyományos könyv nagyon háttérbe szorult nálam is/ . Néha pár játék.
Persze ha elkezded nyomkodni, mindegyik lemerül.Ezért írtam normál használatot.
5.
5.
#4: Dobd el azt a telefont jó messzire. Nem egészen a nokia 3210-esről van már szó. Az is meddig bírta, bla bla. Pár éve vettem egy legolcsóbb HTC alsó kategóriás szart, mert az volt ott, ilyen gyárilag függetlenül 40ezer forintos kategória. Másfél, esetleg két napig is elment ilyenek mellett, mint írsz. Miután használaton kívülre került, benne hagytam egy kártyát és úgy hagytam a hangfal tetetjén. Aztán egy idő után kikapcsoltam a wlan-t is, mert nem érdekeltek rajta a hírek, meg mailek, meg a frissítések, csak a telefonszám elérhető legyen.

Ugyan abban az üzemmódban tehát, mint a régi jó telók ahogy egy hétig elmentek. 37 nap múlva merült le az akksi és kapcsolt ki. Ilyenek, hogy töltés után másfél héttel odanézel, azt kiírja, hogy még 23 nap van vissza.

Jobbak a mostani akksik, de a fullhd+ kijelzők és 3-4 óra netről youtube, vagy pötyögés egy fél nap alatt gatyára vág bármit. Összehasonlítani csak úgy lehet, ha annyit is csinálunk vele, mint régen, és kvázi nem használjuk. A40 4-5 nap meg megint az, hogy adj egyet, nekiállok nyomkodni nehogy 4-5 napig nem megy el, de max 4-5 órát sem.

4.
4.
#3: Azért a mostani aksik nem olyan rosszak már.2008-as telefonom mai napig bírja egy hétig.De az A40 is bírja normál használat mellett /beszélgetés, rádió, pár óra játék/ 4-5 napig.
3.
3.
Slik
senki nem fog soha pc, konzol jatekot mobilon hasznalni mert nem arra valo
se az iranyitas se a kepernyo se az akku se semmi nem alkalmas ra
hiaba eroltetik
2.
2.
Donci1998
https://www.pcguru.hu/hirek/osszefogast-jelentett-be-a-samsung-es-a-microsoft/53175
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...